0 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

PHOTOEXPO 2012 | fototv.hu

“Az év legfotósabb napjai” – így készülhetünk az október 13-ai hétvégre, amikor is megnyitja kapuit az első PHOTOEXPO rendezvény. Szakmai kiállítók, 6 fotóműterem, megannyi érdekes program és kedvezményes belépők várnak.

    

2012. október 13-14-én kerül megrendezésre a legnagyobb magyarországi fotós szakmai esemény. A kétnaposPHOTOEXPO (www.photoexpo.hu), Budapesten aLurdy-házbevásárlóközpontban soha nem látott színvonalú fotós programokat kínál. Természetesen a legnagyobb fotós eseményről mi sem maradunk távol, a FotoTV is bekukkant majd aPHOTOEXPO termeibe. A legnagyobb hazai fotós szakmai kiállítás mellett fotós workshopok és előadások egész során vehetsz részt. Az előadások tematikája úgy került kialakításra, hogy a fotózással még csak éppen ismerkedő kezdők és a már gyakorlottabb haladó fotósok egyaránt hatékonyan és hasznosan fejleszthessék ismereteiket, így biztosan Te is megtalálod a számodra leghasznosabb képzéseket.

Egy fotós esemény természetesen nem sokat ér sok-sok fotózás nélkül, így aPHOTOEXPO hétvégén, a helyszínen kialakított 6 fotóműteremben, egyedi tervek alapján készített díszletekben mintegy 15 gyönyörű modellt fotózhatsz, akiket a szervezők több mint 200 hölgy közül választottak ki.

A széles körű programkínálattal rendelkezőPHOTOEXPO hétvégére (2012. október 13-14.) kétféle belépő közül választhatsz. Az ALAP belépő mindössze 2300 Ft, míg a SZAKMAI jegy 4800 Ft-os áron vásárolható meg. Különlegesség, hogya belépők az esemény mindkét napjára érvényesek, így egy két napos komplex fotós szakmai képzésnek lehetsz a részese rendkívül kedvező áron. Az pedig már csak plusz előny, hogy még rengeteg szép képet is készíthetsz csodálatos modellekről és megtekintheted Magyarország legnagyobb fotós szakmai kiállítását, ahol mi is szeretettel várunk a standunkon.

PHOTOEXPO programjának részletei, valamint az online jegyvásárlási lehetőség megtalálható az esemény hivatalos weboldalán:www.photoexpo.hu image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles