0 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Pentax Optio WS80 | fototv.hu

Végre egy kifinomultabb ízlésvilágot tükröző vízálló kompakt hagyta el a Pentax gyártósorait. Az Optio W80-as kistestvére kisebb felbontást, rosszabb nagylátószöget kínál testvéréhez képest, viszont legalább ”szép”.    

A két színben elérhető Optio WS80-as 10 megapixeles érzékelővel rendelkezik és maximum másfél méter mélyen fotózhatunk, filmezhetünk vele 2 óra hosszat. Az LCD kijelző 2.7”-os 230 000 képponttal, az objektív 35-175mm-es látószöget fed le, így 5x zoomátfogást kínál. Aki olvasta korábban a mai nap két másik pentax-os bejelentés, mostantól túl sok új információval nem fog találkozni ebben a cikkben.


Ez a modell is képes HD felbontású videók készítésére 30 kép/mp-es frissítéssel. A bemozdulások ellen csak a Pixel Track SR és High-Sensitivity SR digitális képstabilizálással védekezik a készülék. Az élességállításról 9 fókuszpont gondoskodik, 32 emberi arcot 0.03 mp alatt képes felismerni a WS80-as. Mosolyra induló exponálás, pislogás figyelő, időzített exponálás, csökkentett képméretben akár 6400-as érzékenység, ezek mind az új vízálló Pentax ismérvei.

Hasznos funkció a véletlenül törölt képek visszanyerése, az ennél a modellnél 25.4mm-es gyújtótávnak megfelelő Digital-Wide digitális nagylátószög, a három képből összeálló panoráma fénykép és a D-Range dinamika tartomány optimalizálás.

A mindössze 105g-os készülék Li-ion akkumulátort használ és természetesen SD/SDHC kártyára menthetjük felvételeinket.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles