8.2 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Pentax Optio VS20 | fototv.hu

A Pentax Ricoh Imaging egy új kompakt zoom modellt mutatott be VS20 néven. A készülék bár nem tartozik a legkarcsúbb nagy optikai átfogású fényképezőgépek közé, egy eddig nem látott szolgáltatással, extra exponáló gombbal és zoomkarral kedveskedik a komfortosabb álló képek készítése érdekében.

 

Az Optio család legújabb tagja egy 16 megapixeles CCD érzékelőt kapott melyet képstabilizátor mozgat a kézremegések kiküszöbölése végett. Érdekes adat a specifikációban, hogy bár 3:2-es képarány nem, 16:9 és 1:1 elérhető, az érzékenységi skála pedig ISO 100-6400-ig terjed. A 20x zoomátfogás 28-560mm-t fed le, makró módban 3cm a legkisebb tárgytávolság.

Kiemelendő még  a masina 3”-os 460 ezer képpontos hátsó LCD kijelzője, kapunk témafelismerő Auto Picture módot, új képeffekteket és Handheld Night Snap beállítást rossz megvilágítottságú helyzetekben, kézből történő fotózáshoz.  A Face Recall funkció az előzetesen eltárolt arcokat is képes priorizálásuk alapján ”élesség előnyben” részesíteni. A tápellátást Li-ion akkumulátor szolgáltatja, memóriákból SD, SDHC, SDXC típusokat használhatunk a VS20-hoz, mely legnagyobb felbontásban 720p HD videót képes rögzíteni monó hang és 30fps frissítés mellett.  

A Pentax Optio VS20 már most februárban elérhető lezs 250 dolláros áron a Pentax saját, www.pentaxwebstore.com címnen elérhertő online üzletében.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
680FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles