30.9 C
Budapest
Wednesday, July 24, 2024

Pentax online boltok | fototv.hu

A Pentax európai központja ma bejelentette, hogy számos országban, köztük Magyarországon is online boltokat indít. Ezzel a lépéssel az egyes termékek elérhetőségét kívánja a cég javítani.

   

Amint azt a márka használói az elmúlt években már tapasztalhatták, a Pentax magyarországi elérhetősége még a főbb termékek esetébe is igen ingadozó, miközben a kisebb tartozékokat néha 50%-ost meghaladó árkülönbséggel kínálták a kisebb boltok, már amennyiben egyáltalán az elérhető volt náluk. Számos kereskedő, a bizonytalan ellátás miatt ki is listázta, még az olyan fontos termékeket is mint például a vakuk.

A jelenlegi átszervezés keretein belül, már megszüntették az eddigi magyarországi képviseletet, és elkezdték az európai központ átköltöztetését is. Hasonló mértékű változásokon már átesett pár éve a Pentax, ám ez a jelek szerint nem volt elegendő, illetve megfelelő a márka helyzetének stabilizálására.

"Érdekes" módon végre egyszer Magyarorsszágot is piacnak tekinti egy gyártó, hiszen a hazai Pentax online bolt mellett csak Angliában, Németországban, Svájcban és Franciaországban nyitnak online shop-ot.

Remélhetőleg az új online boltok megoldják a márka használói által oly sokat emlegetett ellátási problémákat. A kérdés ezek után már csak az, hogy miként érint ez a Pentaxhoz eddig hű kiskereskedőket?

 

A hírt a kamerabazis.hu biztosította számunkra!

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles