10.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Panasonic Lumix G3 | fototv.hu

A Panasonic bejelentette eddigi legkisebb cserélhető objektíves kompakt gépvázát, mely 15.8 megapixeles Live Mos képérzékelőt kapott, mindösszesen 336g tömegű és 25%-kal kisebb az elődmodell Lumix G2-höz képest.  

Sajtóbejelentés:

A Panasonic ma bemutatta a LUMIX G3 modellt, mely a világ legkisebb és legkönnyebb, cserélhető objektíves fényképezőgépe . A szolgáltatások hihetetlen választékával és bámulatos képminőségével a G3 a leghétköznapibb pillanatokat is műremekké varázsolja.

Engedje szabadjára kreativitását és minden felvételből hozza ki a maximumot!

A LUMIX G3-mal már a legelső felvétel is biztos siker. Az új, 16 millió képpontos képérzékelő, a villámgyors autofókusz és a Full HD AVCHD videofelvételi funkció olyan elképesztő képminőséggel lepi meg Önt, amire eddig csupán a nagyméretű, nehéz és bonyolult működésű tükörreflexes fényképezőgépek voltak képesek. A praktikus automatikus felvételi módok és a korszerű funkciók egész sora azt jelenti az Ön számára, hogy pontosan azt és pontosan úgy örökítheti meg, amit megálmodott.

 

Lélegzetelállító képek, korlátok nélkül

A Panasonic Lumix G Micro System család legújabb tagja megváltoztatja azt a képet, ahogyan a minőségi fényképezőgépeket eddig elképzeltük. A DSLR fényképezőgépekben alkalmazott tükörszerkezet elhagyásával megnyílt az út a lényegesen könnyebb, jóval kisebb méretű, mégis kitűnő fogást biztosító készülékházak kialakítása előtt. Az elődjénél is 25%-kal kisebb G3-at már nem lesz teher cipelni az úton, így elkísérheti Önt bárhová.

Soha ne maradjon le a tökéletes pillanatról!

Az élet villámgyorsan zajlik, de a LUMIX G3 képes lépést tartani vele. Az autofókusz a képet 0,1 másodperc alatt élesre állítja, ami a maga nemében világrekordnak számít.2 A nagysebességű sorozatkép funkcióval másodpercenként több képet is készíthet gyorsan mozgó tárgyakról a gép által nyújtott maximális felbontással. Akár fej fölött kíván fotózni egy koncerten, akár portrét kíván megörökíteni a szeméhez közel tartott készülékkel, az élességállításhoz használhatja az elektronikus keresőt vagy a nagyfelbontású, kihajtható és nagy szögben elforgatható LCD-képernyőt, így minden fényképezési szituációból kihozhatja a maximumot.

 

Minden számít

A Panasonic szóvivője így nyilatkozott: “Ha magasabb szinten kívánjuk művelni a fotózást, nem kell feltétlenül nehéz és bonyolult tükörreflexes készüléket magunkkal cipelni. A LUMIX G készülékcsaládot emberközpontúra terveztük – kicsi és könnyű, rugalmas és egyszerűen kezelhető –, mégis a legkiválóbb képminőséget nyújtja. A LUMIX G3 a kreatív fotózás határtalan élvezetét kínálja.”

Főbb jellemzők:

  • Kivételes képminőség: a 16 millió képpontos, négyharmados Live MOS képérzékelővel, a villámgyors autofókusszal és bámulatos részletgazdagsággal a LUMIX G3 új szintre emeli a fotózás örömét.
  • Kézreálló, ultrakompakt és könnyű: elődjénél, a LUMIX G2-nél 25%-kal kisebb méretének, mindössze 336 grammos tömegének és a biztonságos fogást nyújtó markolatnak köszönhetően a G3 minden útjára könnyedén elkíséri.
  • Ön dönti el, hogyan kíván fotózni: a beépített elektronikus keresővel a szeméhez közel emelt készülékkel fotózhat portrékat szikrázó napsütésben is, míg a kihajtható és nagy szögben elforgatható LCD-érintőképernyő a fej fölötti vagy talaj közeli fotózás szabadságát kínálja Önnek, kifogástalan minőségben.
  • Alkosson egyszerűen! A G3 Intelligens Automata Plusz (iA+) funkciója már az első pillanattól kezdve garantálja Önnek a nagyszerű végeredményt. Az autofókusz egyetlen érintéssel beállítható, az arcfelismerő megjegyzi barátai portréinak beállításait, míg az intelligens motívumprogram-választó önműködően kiválasztja a megérintett témának legmegfelelőbb felvételi módot.
  • Örökítse meg a pillanatok sorozatát Full HD videofelvételen is! A Full HD AVCHD videofelvételi minőség, a hosszú felvételi idő és az intuitív vezérlés a tökéletes mozgóképfelvételek biztosítéka.

 

 A Panasinic Lumix G3 kb. 700 dolláros áron kerül majd a boltokba a tengerentúlon, 14-42mm-es KIT objektívvel.

 

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles