15.6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Panasonic Lumix DMC-TZ55 | fototv.hu

A Panasonic közkedvelt Lumix TZ sorozatának új eleme a Lumix TZ55. 16,1 megapixeles MOS szenzorral rendelkezik. LCD kijelzőjét 180 fokkal is el lehet forgatni. Bízhatunk benne, hogy kép és videó rögzítése magas minőségű, tiszta képeket eredményez.

Panasonic Lumix DMC-TZ55

Sajtóközlemény:

A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be

Kivételes képminőség, kreatív funkciók, ultra-széles látószög és kimagasló hálózati integráció

Wiesbaden, Németország (2013. január) ? A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be: a TZ55, az SZ8 és az LZ40 készülékeket. A TZ55 zsebben is elfér, kiváló képminőséget, Full HD videofelvételi lehetőséget és sokoldalú funkciókat kínál bármilyen körülmények között. A Panansonic új LUMIX LZ40-es fényképezőgépe erőteljes zoommal rendelkezik és széles látószög mellett is képes jó minőségű képeket készíteni ? teljesítménye és sokoldalúsága miatt a igényes amatőr fotósok kedvence lehet. A LUMIX SZ8 stílusos, kiváló hálózati integrációval rendelkező kompakt fényképezőgép, amely a mindennapos fotózást teheti még élvezetesebbé.

LUMIX TZ55 ? egy sokoldalú fényképezőgép utazóknak

Panasonic Lumix DMC-TZ55

A LUMIX TZ55 az első dönthető LCD-kijelzős készülék a Panasonic közkedvelt LUMIX TZ sorozatában. Ennek segítségével bármilyen szögből fényképezhetünk. Az ultrazoom, és a nagy érzékenységű, 16,1 megapixeles MOS szenzor, valamint a Sonic Speed autofókusz (AF) kiváló minőségű képeket és videókat eredményez bármilyen körülmények között. Készítője a felvételeket rögtön meg is oszthatja egy okostelefonon vagy tableten keresztül. Továbbfejlesztett technológia a prémium kép- és videóminőségéért bármilyen helyzetben:

? A 16,1-megapixeles MOS szenzor és Venus képfeldolgozó motor kombinációja kiváló képminőséget és nagy sebességű jelkimenetet eredményez még gyenge fényviszonyok mellett is.

? A készülék Full HD, MP4 filmek készítésére képes. A gép tetején egy külön ?motion picture? gomb szolgál a filmezés indítására, így azonnal el lehet kezdeni a felvételt.

? A készülék gyorsan üzemkész állapotba kerül az indítást követően, így a Sonic Speed Auto Focus (AF) funkcióval együtt a LUMIX TZ55 képes megragadni a pillanat varázsát.

Panasonic Lumix DMC-TZ55

? Ultra-széles látószög: A 24 mm-es objektív látószöge körülbelül 213 százalékkal nagyobb, mint egy 35 mm-es objektívvel rendelkező fényképezőgépé.

? A LUMIX TZ55 nagy teljesítményű, 20-szoros optikai zoommal rendelkezik, így az egészen távoli objektumok is úgy fotózhatók, mintha csak karnyújtásnyira volnának.

? A Panasonic által kifejlesztett Optikai Képstabilizátor, a POWER O.I.S. technológiának köszönhetően a LUMIX TZ55 a kézmozgás okozta elmosódást minimálisra csökkenti.

Add vissza az élményeidet a rád jellemző módon!

? Dönthető LCD kijelző: A három hüvelykes LCD-kijelzőt akár 180 fokkal is el lehet forgatni, így a LUMIX TZ55-tel remek képeket készíthetünk saját magunkról is.

Panasonic Lumix DMC-TZ55

? Kreatív Funkciók: A képekhez és videókhoz változatos egyéni hatások adhatók: 15 fotóeffektus és Creative Retouch.

Hálózati integráció

? Távvezérléssel működtethető zárkioldás (remote shooting): A LUMIX TZ55 beépített Wi-Fi-vel (IEEE 802.11 b/g/n) rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését egy okostelefon vagy tablet segítségével.

? Azonnali geotagging és megosztás: Az Instant Transfer funkció segítségével a készülék automatikusan átküldi a fénykép helykoordinátáit is az okostelefonra vagy tabletre. Ezek a fényképhez társíthatók az okos eszköz GPS adatainak felhasználásával ? a kép ezt követően megosztható bármilyen közösségi internetes oldalon.

Panasonic Lumix DMC-TZ55

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles