11.8 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Panasonic Lumix DMC-SZ8 | fototv.hu

A Panasonic bejelentette az SZ széria új tagját a Lumix DMC-SZ8 fényképezőgépet. Ez a modell 24 mm-es, ultra-széles látószögű objektívvel és 12-szeres optikai zoommal rendelkezik. Optikai képstabilizátor, iA-intelligens autó mód, arcfelismerés, 16 megapixel…

Panasonic Lumix DMC-SZ8

Sajtóközlemény:

A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be

Kivételes képminőség, kreatív funkciók, ultra-széles látószög és kimagasló hálózati integráció

Wiesbaden, Németország (2013. január) ? A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be: a TZ55, az SZ8 és az LZ40 készülékeket. A TZ55 zsebben is elfér, kiváló képminőséget, Full HD videofelvételi lehetőséget és sokoldalú funkciókat kínál bármilyen körülmények között. A Panansonic új LUMIX LZ40-es fényképezőgépe erőteljes zoommal rendelkezik és széles látószög mellett is képes jó minőségű képeket készíteni ? teljesítménye és sokoldalúsága miatt a igényes amatőr fotósok kedvence lehet. A LUMIX SZ8 stílusos, kiváló hálózati integrációval rendelkező kompakt fényképezőgép, amely a mindennapos fotózást teheti még élvezetesebbé.

LUMIX SZ8 ? Oszd meg a fényképeidet és videóidat út közben is!

A Panasonic LUMIX SZ8-as karcsú, stílusos, kis méretű, akár zsebben is elférő, kimagasló hálózati integrációval rendelkező fényképezőgép kezdők számára, amely számos kreatív funkciót és felvételi módokat kínál, hogy a fotókat és videókat könnyedén, a felhasználó ízlésének megfelelően át lehessen alakítani.

Videóból 1280 x 720 pixeles a felbontású videót rögzíthetünk.

Fotózz, nézd meg, és oszd meg a képeket és videókat egyszerűen!

Az iA (inteligent Auto) módban a LUMIX SZ8 kiválasztja a helyzetnek leginkább megfelelő beállításokat, így a képek élesek és kifejezőek. A fényképezőgép 24 mm-es, ultra-széles látószögű objektívvel rendelkezik és 12-szeres optikai zoommal ? ez bármilyen helyzetben részletgazdag fényképek készítését teszi lehetővé. A LUMIX SZ8 tetején is megtalálható a ‘motion picture’ gomb, a HD videók felvételét egy gombnyomással meg lehet kezdeni, miközben az optikai képstabilizátor gondoskodik a képek élességéről. A beépített Wi-Fi-vel gyorsan és könnyedén ? egy okostelefonon vagy tableten keresztül ? megoszthatjuk az elkészült képeket és videókat. Az Instant Transfer funkcióval a felvételek automatikusan továbbíthatóak ami megjelölt eszközre, így könnyű a fotók későbbi visszakeresése és böngészése.

A Lumix DMC-SZ8 16 megapixeles és 1/2,3

Tedd különlegessé a pillanatot!

A képeket különböző kreatív funkciókkal, 15-féle fotó effektussal, Creative Retouch és Creative Panorama funkciókkal lehet készítőjének ízléséhez igazítani.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles