26.9 C
Budapest
péntek, augusztus 19, 2022
Kezdőlap!frissítvePanasonic LUMIX DMC-S2 | fototv.hu

Panasonic LUMIX DMC-S2 | fototv.hu

A PANASONIC OKOS ÉS STÍLUSOS, HD VIDEOFELVÉTELEK KÉSZÍTÉSÉRE IS ALKALMAS KOMPAKT MODELLEL BŐVÍTI LUMIX S SOROZATÁT.

 


A rendkívül felhasználóbarát és kedvező áron elérhető LUMIX S2 fejlett megoldásokat, köztük panorámakép és Auto Retouch funkciót kínál a felhasználóknak.

Sajtóbejelentés:

LAS VEGAS, NV (2012. január 9.) – A Panasonic ma bejelenti, hogy megkezdi új kompakt, 14,1 megapixeles LUMIX DMC-S2 digitális fényképezőgépének forgalmazását. Az új modell számos modern technológiai megoldást kínál a felhasználóknak, köztük 28 mm-es nagylátószögű LUMIX DC VARIO objektívet négyszeres optikai zoommal, Sonic Speed autofókusz funkciót, valamint MEGA O.I.S. optikai képstabilizátort, amely csökkenti a kézremegésből származó elmosódást, továbbá 720p felbontású HD videofelvétel lehetőséget, illetve panorámakép és Auto Retouch módot nyújt. Az egyszerű és stílusos LUMIX S2 az alapfunkciók és a fejlett képjavító technológiák kombinációját kínálja, ezért tudásszinttől függetlenül bárki számára ideális választás.

A LUMIX S2 főbb jellemzői: 2,7 inch-es intelligens LCD kijelző, 28 mm-es nagylátószögű LUMIX DC VARIO objektív négyszeres optikai zoommal és Intelligens Felbontás technológiát alkalmazó intelligens zoom funkció, amellyel nyocszorosra növelhető a nagyítás. A gyors és nagyteljesítményű Venus Engine a jobb minőségű jelfeldolgozásnak köszönhetően szebb képeket tesz lehetővé, a Sonic Speed autofókusz segítségével pedig a hirtelen adódó témákról sem marad le a felhasználó.

Az új panorámakép funkciót is tartalmazó LUMIX S2 modellel horizontális és vertikális panorámaképet is készíthetnek a felhasználók oly módon, hogy az adott témáról készített képsorozat elemeit összeilleszti a program. Az új Auto Retouch mód egyetlen gombnyomásra automatikusan módosítja a kontrasztot és a fényerőt, ezáltal alapvetően megváltoztatva a kép hangulatát.

A Panasonic népszerű Intelligens Automata (iA) üzemmódjával a felhasználók játszi könnyedséggel készíthetnek nagyszerű képeket. Nincs szükség a felvételi paraméterek kézi módosítására, a fényképezőgép bonyolult algoritmusok alapján minden maga állít be a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Számos intelligens technológia kerül aktiválásra az iA üzemmód részeként: MEGA O.I.S. (optikai képstabilizátor), Intelligens ISO-vezérlés, arcérzékelő funkció és intelligens motívumprogram-választó. A fentiek mellett a LUMIX S2 dinamikus 1280 x 720p felbontású HD videofelvételek készítésére is alkalmas.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
26.9 ° C
27.3 °
26.7 °
53 %
4.1kmh
0 %
pén
38 °
szo
27 °
vas
25 °
hét
26 °
ked
28 °

További friss hírek