13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Panasonic Lumix DMC-LZ40 | fototv.hu

A Panasonic Lumix DMC-LZ40 20 megapixeles fényképezőgépe 42-szeres optikai zoommal és 22 mm-es ultra-széles látószögű objektívvel rendelkezik. Kíváló képminőséget, hosszú üzemidőt garantál.

Lumix DMC-LZ40 fényképezőgépen optikai képstabilizátor is található.

A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be

Kivételes képminőség, kreatív funkciók, ultra-széles látószög és kimagasló hálózati integráció

Wiesbaden, Németország (2013. január) ? A Panasonic új LUMIX fényképezőgépeket mutatott be: a TZ55, az SZ8 és az LZ40 készülékeket. A TZ55 zsebben is elfér, kiváló képminőséget, Full HD videofelvételi lehetőséget és sokoldalú funkciókat kínál bármilyen körülmények között. A Panansonic új LUMIX LZ40-es fényképezőgépe erőteljes zoommal rendelkezik és széles látószög mellett is képes jó minőségű képeket készíteni ? teljesítménye és sokoldalúsága miatt a igényes amatőr fotósok kedvence lehet. A LUMIX SZ8 stílusos, kiváló hálózati integrációval rendelkező kompakt fényképezőgép, amely a mindennapos fotózást teheti még élvezetesebbé.

LUMIX LZ40 ? ultrazoom és a ultra-széles látószög

Az ultrazoom mezőny legújabb készüléke egyszerre nyújt kiváló képminőséget, kreatív funkciókat és hosszú üzemidőt ? mindezt kézhez álló formában.

Sokoldalú teljesítmény

Az új LUMIX LZ40 kivételesen nagy, 42-szeres optikai zoomos és 22 mm-es ultra-széles látószögű objektívvel rendelkezik, amely a képminőségre igényes felhasználók számára nyújt nagyobb rugalmasságot és teljesítményt. Az ultrazoom fényképezőgépnek nagy, három hüvelykes, 460 ezer képpontos LCD-kijelzője van, amely erős fényben is jól látható képet biztosít.

Lumix DMC-LZ40 hátulján 3

A készülék tetején lévő ‘motion picture’ gomb azonnal elindítja a dinamikus HD (1280 x 720p) videofelvételt. A beépített optikai képstabilizátor gondoskodik arról, hogy a kézmozdulatok a fényképező és videó mód közötti váltások közben se okozzanak elmosódást, a kép éles marad.

Fotózz úgy, ahogy szeretsz!

A fényképezőgépet úgy tervezték, hogy tökéletesen kézre álljon. Ennek köszönhető, hogy a készüléket hosszú időn keresztül lehet kényelmesen használni. A nagy teljesítményű Lithium-ion akkumulátor 320 fénykép elkészítését teszi lehetővé töltés nélkül (CIPA szabvány szerint).

Az LZ40 használata igazán könnyű a manuális és intelligens automata (iA) módok használatával. Kreatív Panoráma módban az új készülék már nemcsak horizontális, hanem vertikális panorámakép készítésére is alkalmas. A LUMIX LZ40-el készült képeket ugyancsak lehet mind a felvétel közben, mind azt követően különböző kreatív funkciókkal manipulálni.

A Lumix DMC-LZ40 42x-es optikai zoommal (22-924mm ekv.) rendelkezik.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles