3.4 C
Budapest
Monday, December 11, 2023

Panasonic Lumix DMC-GF3 | fototv.hu

Augusztustól lesz elérhető a Panasonic legújabb cserélhető objektíves kompaktja, a Lumix GF3. Az eddigi legapróbb gépváz és a 225g-os tömeg valóban könnyen hordozható bőrbe bújtatja a DSLR-ek tudását.

 

Sajtóbjelentés:

A Panasonic, a legkisebb és legkönnyebb cserélhető objektíves LUMIX G rendszerű modelljét, a LUMIX GF3-at úgy tervezte, hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki minden momentumból. Az egyszerűen kezelhető, funkcióktól hemzsegő és mindössze 225 g súlyú LUMIX GF3 a tükörreflexes gépekével azonos minőségű fényképezést a kezdők számára is elérhetővé teszi.

Minden pillanatból a maximumot

A LUMIX GF3-mal megerőltetés nélkül, könnyedén léphet a fotózás következő szintjére. Az átlagos kompakt fényképezőgépekben alkalmazottnál sokszorosan nagyobb képérzékelőjével a GF3 a professzionális fényképezés és a Full HD AVCHD videofelvételek lehetőségét kínálja Önnek, mégis könnyedén elfér egy zsebben vagy a kézitáskában.

Lásson még többet a világból!

A GF3 elérhető közelségbe hozza a kreatív fényképezés élményét. Az egyszerűen használható, praktikus kezelőszervekkel a világot éppen úgy örökítheti meg, ahogyan Ön látja. Minden körülmények között jól látható nagyméretű (3”-os) érintőképernyő támogatja az intuitív vezérlést. Az LCD-n ráadásul még a felvétel elkészítése előtt ellenőrizheti a kiválasztott kreatív effektus hatását, így bátran kísérletezhet akár olyan továbbfejlesztett automatikus funkciókkal is, mint például a „Creative Control” és a „Photo Style”.

Egyéni beállítások gazdag választéka

Az élet gyorsan változik, de a Panasonic új modelljével könnyedén lépést tarthat vele. Az élességállítás mindössze 0,18 másodpercet vesz igénybe[1], így soha nem fog többé lemaradni a tökéletes pillanatról. Akár barátaival szórakozik egy partin, akár az utcán fényképez, a GF3 azonnal készen áll a gyors, részletgazdag és művészi hatású fotókra. A kis méretű alumínium készülékház és a praktikus markolat tökéletes útitárssá teszi a LUMIX GF3 modellt.

Arra terveztük, hogy még többet kínáljon Önnek

Stark István így fogalmazott: “Mindannyian professzionális fotókat szeretnénk készíteni, de nem óhajtjuk állandóan magunkkal cipelni a nehéz és bonyolult működésű DSLR gépünket. Éppen ezért a cserélhető objektíves LUMIX G sorozatunkkal valami egészen újat kívántunk megvalósítani. Mindegyik modellt úgy terveztük, hogy könnyedén kihozhassa a maximumot minden jelentből. A LUMIX GF3 a legstílusosabb, legkisebb és legkönnyebb cserélhető objektíves, beépített vakuval ellátott készülék. Így a professzionális fotózás a hétköznapok megszokott részévé válik.”

Főbb jellemzők:

 • Kivételes képminőség:a 12,1 megapixeles Live MOS négyharmados képérzékelővel, a csúcsminőségű képfeldolgozó egységgel és a villámgyors, tűéles autofókusszal a LUMIX GF3 modell kézközelbe hozza a professzionális fotózás lehetőségét.
 • Karcsú, ultrakompakt és könnyű: az innovatív formatervezésben elért áttörésnek köszönhetően a LUMIX GF3 a Panasonic legkisebb és legkönnyebb cserélhető objektíves készüléke lett, mégis telis-tele van korszerű műszaki megoldásokkal. A hihetetlenül könnyű alumínium készülékház megjelenése személyre szabható, a vásárlók négy szín közül választhatnak: fekete, fehér, piros és barna*. * Nem minden országban érhető el minden színváltozat.
 • Őrizze meg emlékeit Full HD videofelvételen is: köszönhetően a Full HD AVCHD videofelvételi lehetőségnek, a hosszú felvételi időnek és a z azonnali felvételindítást biztosító külön funkciógombnak, kifogástalan minőségű házi videókat készíthet.
 • Kreativitás karnyújtásnyira: a GF3 letisztult, intuitív kezelőszerveivel a maximumot hozhatja ki a fotózásból. A nagyméretű, nagyfelbontású érintőképernyőn még a felvétel elkészítése előtt ellenőrizheti a különböző beállítások hatását, míg az intuitív vezérlőgombbal villámgyorsan végiglépkedhet a készülék funkcióin.
 • Maximális kontroll a tökéletes képekért: köszönhetően az iA+ (Intelligens Automata Plusz) funkciónak, a LUMIX GF3 készülékkel már a legelső fotó is bámulatos lesz. Az automatikus fókusz és háttérelmosás egyetlen érintéssel aktválható, míg az arcfelismerő „emlékszik” a barátok fotózásakor alkalmazott beállításokra. Az intelligens helyszínválasztó a képernyőn megérintett témának megfelelően, önműködően kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat.

1, Az élességállítási idő mérése DMC-GF3 készülékkel, LUMIX G VARIO 14-42 mm / F3,5-5,6 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-FS014042) objektívvel történt, a fókusz "2 m" pozícióból "végtelen" állásba változtatásával. A zoom nagylátószögű beállításban maradt. Panasonic mérési eljárás.)

  Főbb funkciók: 

 • Képérzékelő:12.10 MP LIVE MOS
 • Processzor: Venus Engine FHD
 • Érzékenység: Auto / Intelligent ISO / 160 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400
 • AF sebesség: Kb 0.18 seconds
 • Sorozatfelvétel: H: 3.8 kép/mp, M: 2.8 kép/mp (Live View élőképpel), L: 2 kép/mp (Live View élőképpel)
 • Videó felvétel: 1920 x 1080 full-HD vidó AVCHD formátumban
 • Kijelző: ÉrintőkijelzősTFT LCD, 3” / 3:2 oldalarány / nagy betekintési szög / 460,000 képpont
 • Méretk: 107.7 x 67.1 x 32.5 mm (excluding protrusions)
 • Súly: 223g (body only)
 • Vaku: BeépítettfelnyílóTTL vaku
 • Adatkapcsolat: HDMI, USB, Digital AV kimenet, mikrofon, hangfal

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles