21.9 C
Budapest
Sunday, July 21, 2024

Olympus Stylus SH-2 | fototv.hu

Az Olympus bejelentette új fényképezőgépét a Stylus SH-2-t. 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS érzékelővel, 24x optikai zoommal (és 48x szuper-felbontású zoommal) rendelkezik. Time-lapse, művészi szűrők, iHS technológia, és még sok más jellemzi, ezt az igen vékony, kompakt fényképezőgépet. A Stylus SH-2 2015 márciusának közepétől kapható, 99.990.- HUF fogyasztói áron, fekete és ezüst színben.

Olympus SH2 16 megapixeles BSI-CMOS érzékelőt kapott.

Sajtóbejelentés:

Klasszikus stílusú kompakt beépített spontaneitással

Minden, ami az emlékek megörökítéséhez szükséges ? az Olympus Stylus SH-2 fényképezőgép lenyűgöző, speciális fényviszonyok esetén is

2015. március 11., Hamburg

A különleges pillanatok fantasztikus felvételeket jelentenek. Viszont nem mindegyik történik tökéletes fényviszonyok között ? és az önfeledt gyerekek sem maradnak együtt, amíg a fényképezőgépet próbáljuk stabilan tartani. Ezt figyelembe véve hozta össze az Olympus az új Stylus SH-2-t az igazi High-End technológiával. Így akár menet közben készíthetünk filmeket és képeket, gyorsan, egyszerűen ? sőt, akár sötétben is. Mindezt ráadásul olyan minőségi szinten, melyet biztosan nem érhetünk el telefonnal ? és ráadásul mindezt úgy, hogy előtte nem is kell elmennünk fotós tanfolyamra. Az Olympus a fényképezőgépet szemet gyönyörködtető kivitelben, egy igen kompakt, könnyű házba tervezve alkotta meg. Az SH-2 tulajdonosainak a fényképezőgép olyan lehet, mint a kulcscsomó, vagy a telefon ? mindig kéznél van. A bőrhatású felületek és a retró hangulatú fém ház kombinációjával az SH-2 mindenféle stílushoz, laza, vagy elegáns ruháinkhoz is tökéletesen illik. A gyertyafényes vacsorákon, illetve a csillagfényben fürdő tengerparton a Nightscape üzemmód használja ki maradéktalanul a gyenge megvilágítást. A páratlan 5-tengelyes képstabilizátor technológia ? mely az Olympus High-End fényképezőgépeiből érkezik ? a hasonló rendszerekkel összehasonlítva lényegesen hatékonyabb a bemozdulás hatásainak csökkentését illetően. Használata pedig szinte elengedhetetlen, amikor a nagyteljesítményű, 24x optikai zoommal készítünk közelképeket, vagy éjszaka, kézből rögzítünk Time-lapse videókat. Természetesen az SH-2-vel Wi-Fi-n keresztül tölthetjük fel képeinket okostelefonra ? de minden kreatív funkció és gondosan megalkotott vezérlőegység megtalálható benne, amit csak az Olympus fényképezőgépektől elvárhatunk. A Stylus SH-2 2015 márciusának közepétől kapható, 99.990.- HUF javasolt fogyasztói áron. Fekete, illetve ezüst színben választható ? mindkét verzió fekete, bőrhatású felületeivel remekül kiegészíthető különleges, old-school bőr tokokkal és szíjakkal.

A mozgalmas mindennapokra tervezve

A Stylus SH-2 nemcsak önmagáért szép. A design gyakorlati célokat is szolgál. Mindazok számára, akik megpróbálják megtalálni az egyensúlyt a gyerekek, a munka és a magas szintű életminőség között, a sok-sok feladat egyidejű megoldása, a ?multitasking? kulcsfontosságú. Egy okostelefon nagyon sokat segíthet ebben, de nem biztosítja az Olympus minőségű képek és videók rögzítésének lehetőségét még akkor sem, ha a körülmények ideálisak. Ezért szükséges egy külön fényképezőgép, mely mindent tud, amit az okostelefonok nem ? ráadásul könnyű, kompakt, és eléggé szemet gyönyörködtető ahhoz, hogy magától értetődően magunkkal vigyük minden egyes alkalommal. Az SH-2 fém házát a szépsége mellett masszív felépítése jellemzi ? valamint a teljesen visszahúzódó 24x optikai zoommal ellátott objektív, melynek köszönhetően a fényképezőgép könnyedén zsebbe vagy egy kisebb táskába is becsúsztatható. A kivitel további nagy előnye ? melyet nem lehet elégszer hangsúlyozni: ha a fényképezőgépet jó kézbe venni és jó ránézni, többször is fog kézbe kerülni. Így ? mivel használata igazi öröm ? több pillanat és történés, több emlék kerülhet rögzítésre.

Olympus SH2 optikai zoomja 24x-es.

High-Tech a remek éjszakai felvételekhez

Hogy ? a megjelenésén túl ? mi teszi az új Stylus SH-2 fényképezőgépet a kategóriából kiemelkedővé? A válasz az a többféle jellemző és funkció, melyet az Olympus a High-End fényképezőgépeiből emelt át. Ezek jelentik a valódi különbséget a döntő pillanatokban.

Optikai 5-tengelyes képstabilizátor

A hasonló fényképezőgépek között többet is találunk, melynek erőteljes zoomja segít abban, hogy távolról, így szinte észrevétlenül készíthessünk közelképeket emberekről, állatokról. De csak az Olympus hívja segítségül az 5-tengelyes optikai képstabilizátor rendszerét, mely ? akár fotók, vagy HD videók készítése esetén ? a legnagyobb zoomállásban is hatékonyan védi ki a bemozdulás kártékony hatásait. A képstabilizátor ugyancsak remek segítség a gyenge megvilágítású témák, valamint a telefotó-makró felvételi módban készülő, extrém közelképek megörökítésében. Az SH-2-vel akár 40cm távolságból készíthetünk felvételt és a rendkívül látványos háttér-elmosódás hatással emelhetjük ki a felvétel témáját.

Éjszakai felvételekhez ? Nightscape felvételi mód

Az SH-2 remekel akkor is, ha az éjszaka különféle gyönyörű fényeinek és témáinak megörökítéséről van szó ? a tűzijátéktól a körhinta előtt pózoló barátokig. A Nightscape mód automatikusan kikapcsolja a vakut, aminek használata jellemzően tönkreteszi az esti felvételek hangulatát más fényképezőgépeknél. Az SH-2 Nightscape módja gyorsan egy világos területre fókuszál a sötét háttér előtt, míg a kategória más gépei inkább csak keresgélik azt. Mindezek mellett ez az egyetlen kompakt, mely a Live Composite (vagy bármilyen hasonló) funkcióval rendelkezik, mely követi a fényes témák ? például a csillagok, vagy a gyermek kezébe kerülő csillagszóró ? mozgását úgy, hogy közben ez a fény nem nyomja el a többit. Az ötféle Nightscape mód beállítással a végeredmény elképesztően látványos.

Olympus SH2 TruePic VII feldolgozóprocesszorral büszkélkedhet.

Fejlett videofelvétel mód (Advanced Movie Mode)

Mivel a videofelvétel a család leginkább kedvelt szórakozásai közé tartozik, ezért az SH-2 a lehetőségek és filmformátumok különleges választékát tárja elénk. Például a gyorsan mozgó témák megörökítéséhez a nagysebességű filmfelvétel funkció áll rendelkezésre ? mely az akció lassított lejátszásának lehetőségét is kínálja. Sőt: az éppen zajló felvétel ?élőben? közvetíthető egy Full HD TV segítségével.

A közvetítés és a felvételek megosztása okostelefonon gond nélkül történhet ? ebben a beépített Wi-Fi és az OI.Share szoftver segít. Emellett a Wi-Fi lehetőséget kínál az SH-2 okostelefonról történő vezérléséhez. Az ilyen minőségben készült felvételek közösségi oldalakon történő megosztása sokaknak meglepő lehet ? és meglepett reakciókat válthat ki, persze, csak pozitívakat. A beépített spontaneitás garantált!

Ajánlott kiegészítők:

  • CSCH-120 valódi bőr váztok ? divatos, luxus stílusban, a biztos tartást is javítva. Kifejezetten az SH-2 fényképezőgéphez
  • Prémium bőrtok ? az SH-2 stílusos védelméhez
  • CSS-S110LS valódi bőr csuklószíj ? elegáns megjelenés és biztos tartás

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles