30.9 C
Budapest
Wednesday, July 24, 2024

Olympus Stylus SH-1 | fototv.hu

Az Olympus piacra dobta új fényképezőgépét a 24x-es optikai zoomos Stylus SH-1-et, a világ egyetlen digitális kompakt gépét, mely öttengelyes optikai képstabilizátorral rendelkezik. Az utazózoomot áprilistól lehet megvásárolni a boltokban, 134.990 Ft áron.

Olympus Stylus SH-1 24x-es optikai zoomal rendelkezik.

Sajtóbejelentés:

Lenyűgöző megjelenés és exkluzív technológia együtt? Az Olympus Stylus SH-1 megmutatja, hogyan is lehetséges ez

2014 Március 31, Hamburg ? A gyönyörű Olympus SH-1 visszahozza a lélegzetelállító design élményét a kompakt fényképezőgépek világába ? rekorder technológiája pedig valódi minőséget biztosít tűéles képek és nagysebességű HD videofelvételek formájában. Ez a világ egyetlen digitális kompakt fényképezőgépe, mely az öttengelyes optikai** képstabilizátort fotózáshoz és 1080p HD filmek felvételéhez is rendelkezésre bocsátja. Mozgás közben, ha mindössze néhány másodperc áll rendelkezésre a pillanat megörökítéséhez ? akár egy távoli téma fotózásakor, vagy 24x zoom mellett videofelvétel készítésénél ? a képstabilizátor lehetővé teszi, hogy valóban kiváló minőségű eredményt kapjunk. Az SH-1 ezüst, fekete, vagy fehér színben választható, 134.990.- HUF áron, 2014 áprilisának közepétől.

Vonzó külső

Amikor a tervezők kitalálnak egy új fényképezőgépet, a nagyszerű kinézetet, vagy a nagyszerű technológiát helyezik előtérbe. Az SH-1 designerei egyértelműen mindkét szempontnak prioritást adtak. Az új fényképezőgép megjelenése a lelket és szemet gyönyörködtető tárgyak és eszközök iránt fogékonyak számára színtiszta élvezet. A klasszikus kontúrok, valamint a fém és a műbőr felületek hangulata szinte árasztja magából a stílust és a minőségérzetet. A vezérlőtárcsák és a gombok elhelyezése gyors és magától értetődő használatot garantál ? a stílusban passzoló valódi bőr kiegészítők pedig mindig és mindenhol hozzák az eredeti hangulatot. Itt van például a bőr váztok, mely eléggé takar a gép házának megvédéséhez, ugyanakkor látni is engedi annak egyéniségét.

Tűéles felvételek

A világklasszis képstabilizátor által az SH-1 a kompakt kategória vezető modelljévé lép elő. A képstabilizátor távol tartja a bemozdulás okozta elmosódást ? és az ez iránti aggódást ? a nagy felbontású videók, illetve fotók rögzítésekor, mozgás közben is. A könnyű gépeket nehéz stabilan tartani ? ráadásul a 24x zoom objektív tudását kihasználni is csak a lehető legkevesebb mozgás mellett lehetséges. Az SH-1 megoldja ezt a problémát a világ egyetlen*, kompakt gépbe épített öttengelyes képstabilizátorával, mely a nagysebességű HD videofelvételek és a fotók tökéletes megörökítését is támogatja. A hagyományos rendszerek csak a oldalirányú elmozdulás és a billentés hatását tudják csökkenteni ? ráadásul eléggé korlátozottan. Az Olympus rendszere azonban mind az ötféle elmozdulás típust ki tudja küszöbölni ? például a könnyű gépeknél, állvány használata nélkül előforduló, objektív tengelye körüli elfordulást, vagy az oldalirányú remegést, mely a makró felvételek esetén elég gyakori. A kézremegés ugyancsak lehangoló eredményt hoz videofelvételek készítésénél is ? ráadásul itt nincs második esély, mint esetleg fotózásnál. Az öttengelyes képstabilizátornak köszönhetően azonban az SH-1 remekül kihasználható ? még egy robogó hátsó üléséről, akár hosszú, Full HD minőségű, 240fps felvételi sebességű videó rögzítéséhez is.

Olympus Stylus SH-1 24x-es optikai zoomal rendelkezik.

Gyors képalkotás

Nem az egyedülálló képstabilizátor az egyetlen intelligens technológia, melyre felkapjuk a fejünket ? az SH-1 egy praktikus szintjelzővel, valamint a horizont stilizált képével segít a pontos géptartásban és lehetővé teszi, hogy csak a kép megkomponálására, illetve az élességállításra összpontosíthassunk ? mely mindössze az LCD kijelző megérintésével történhet. A 24x optikai zoommal felszerelt gépektől nem megszokott módon lélegzetelállító minőségű, 16 megapixeles képeket rögzíthetünk a 25mm*** nagylátószögtől egészen a 600mm*** telefotókig. A képstabilizátor rendszer, valamint a csúcskategóriás TruePic VII képprocesszor az Olympus többszörös díjnyertes OM-D gépeinek öröksége. Mindezek az egyedülálló technológiák együttesen biztosítják a hatékony használatot, a gyors élességállítást és fantasztikus felvételek készítését, gyenge fényviszonyok között is.

Az Olympus Stylus SH-1 kinézetre a PEN-szériás gépekre hasonlít.

Intelligens megosztási lehetőségek

Az SH-1 stílusos megjelenése passzol a legmenőbb tabletekhez és okostelefonokhoz ? ráadásul könnyedén csatlakoztathatók, mindössze a WiFi gomb megnyomásával. Az Olympus OI.Share alkalmazása a kapcsolódás macerás beállításait küszöböli ki. Az OI.Share ugyanakkor segít a képek és videók kompatibilis okostelefonra történő átvitelében, valamint abban, hogy a telefont a fényképezőgép távirányítójaként használjuk. Így távolról, az okostelefonon keresztül vezérelhetjük a zoomot, kiválaszthatjuk az élességállítás területét, valamint elkészíthetjük a felvételt. E funkció ideális önarcképek, vagy félénk témák ? például az állatvilág ? gondtalan megörökítéséhez.

Kiegészítők

> CSCH-120 valódi bőr váztok luxus kivitelű, divatos külsővel és remek fogással. Csak az SH-1 típushoz.

> CSS-S109LL II valódi bőr vállszíj az SH-1 stílusos és kényelmes szállításához.

> CSS-S110LS valódi bőr csuklószíj az elegáns, határozott megjelenéshez.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles