Október közepén PHOTOEXPO 2013 | fototv.hu

0
0

A tavalyi sikerek után idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb látogatószámú fotós rendezvénye, a PhotoExpo 2013. Előadások, beszélgetések, workshopok és bemutatók több ezer négyzetméteren az október 12-13-ai hétvégén a budapesti Lurdy-házban. Mi ott leszünk, és Ti?

életképek a tavalyi PHOTOEXPO-ról

Rendkívül színvonalasra sikerült az előző PHOTOEXPO is, melyre rengeteg fotós és érdeklődő érkezett az ország egész területéről. A belépő ráadásul mindkét napra érvényes, tehát bőven lesz elég időnk végigjárni a nyitott műtermeket, meghallgatni a legérdekesebb előadásokat és körbejárni a hatalmas expo területet. Utóbbi részen szinte az összes hazai márkaképviselet és fotós-videós termékeket forgalmazó kereskedő cég kint lesz, sokan közülük speciális akciókkal készülnek a 2013-as PHOTOEXPO-ra.

életképek a tavalyi PHOTOEXPO-ról

PHOTOEXPO 2013

életképek a tavalyi PHOTOEXPO-ról

Idei extraként PhotoParty helyszín is lesz, ahol egy DJ szolgáltatja a zenét és közben 3 helyszínen izgalmas világításokban gyönyörű modelleket fotózhatsz.

életképek a tavalyi PHOTOEXPO-ról

Külön workshop jegy megváltása fejében tudunk majd részt venni olyan limitált férőhelyes gyakorlati bemutatókon, ahol a fotós szakma krémje adja át tudását a tanulni vágyóknak. Az előadók folyamatosan bővülő listájáról és a részletes programról a photoexpo.hu weboldalon tudtok tájékozódni.

életképek a tavalyi PHOTOEXPO-ról

FONTOS TUDNIVALÓK

Nyitva tartás: 2013. október 12. szombat 11:00-19:00 és 2013. október 13. vasárnap 10:00-18:00

Helyszín: Lurdy-ház Konferenciaközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., Lurdy-ház I. em.)

Belépőjegy: 3500 Ft, amely mindkét nap összes programjára érvényes (összes fotózás, előadás, kiállítás) a plusz részvételi jeggyel látogatható workshopok kivételével

Workshop részvételi jegy: 1 workshopra 1500 Ft, 2 workshopra 3000 Ft, az összes workshopra 5000 Ft

Jegyvásárlás: 2013. szeptember 1-től biztonságos online bankkártyás fizetéssel itt a www.photoexpo.hu oldalon, valamint a rendezvény idején a helyszínen

A 2013-as PhotoExpo-t is a Nyári Fotófesztivál szervező brigádja és Pixinfo.com stábja vezényli, a főszervező Antalóczy Tiborral még a nyári mulatságon készítettünk egy gyors interjút, ilyen volt az előző rendezvény:

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!