30.8 C
Budapest
szerda, augusztus 10, 2022
Kezdőlap!frissítveNyaraLÁSS fotópályázat | fototv.hu

NyaraLÁSS fotópályázat | fototv.hu

A Vendégváró nyári fotópályázatot hirdet, melyre 2009. szeptember 30-ig várják az utazások, kirándulások és sok más nyári élmények során készült képeket.  

A pályázat két alapfeltétele: a hely és az idő, azaz csak Magyarországon, és 2009. júniusában, júliusában, augusztusában, szeptemberében készült képeket fogadnak el a szervezők.

A pályázók több kategóriában is indulhatnak, a kategóriákat és a képeket a www.vendegvaro.hu weboldalon találhatjátok, csak úgy, mint a pályázati kiírást, hiszen csak azok a képek jelennek meg a vendegvaro.hu weboldalon, amelyek megfelelnek a kiírásnak!

Ahhoz, hogy valaki képet tölthessen fel a honlap oldalára (és szavazhasson), regisztrálnia kell magát, amit szintén a www.vendegvaro.hu weboldalon tudtok megtenni.

A honlapon megjelenő fotókat egy professzionális fotósokból álló zsűri értékeli a pályázat végén. Ahogy a korábbi pályázatokon, úgy idén is szavazhattok a képekre, véleményt mondhatok, megbeszélhetitek a képeket.

Minden kategória első helyezettjének egy héten keresztül a Vendégváró címlapjáról elérhetővé teszik a fotós saját weboldalát, gyűjteményét, és persze a pályázaton nyert fotóját – vagy választhattok a Well-PRess Kiadó útikönyvei közül.

Mindenkinek kellemes utazást, jó fotózást és eredményes pályázást kíván a Vendégváró!

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
30.8 ° C
31.6 °
29.3 °
25 %
4.1kmh
0 %
sze
30 °
csü
29 °
pén
29 °
szo
27 °
vas
33 °

További friss hírek