13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Nikon Coolpix S9600 és S9700 | fototv.hu

A Nikon bejelentései között szerepelt két beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező, stílusos, karcsú fényképezőgép a Coolpix S9600 és az S9700. Kis méretűk ellenére nagy, 22x illetve 30x optikai zoommal rendelkeznek, ezt a Dynamic Fine Zoom funkcióval a duplájára növelhetjük.

A Coolpix S9600 kis mérete ellenére 22x-es zoomátfogású.

Sajtóbejelentés:

A Nikon bejelentette a stílusos COOLPIX S9700 és a karcsú COOLPIX S9600 ?easy share? fényképezőgépek megjelenését

A beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező két új COOLPIX modellel egyszerűen megoszthatók a nagyszerű pillanatok

Amszterdam, Hollandia, 2014. február 7. ? A Nikon Europe ma bejelentette COOLPIX termékcsaládjának két új, stílusos és karcsú fényképezőgépét. A megosztásra született, nagy teljesítményű, 30x optikai zoommal*rendelkező COOLPIX S9700, illetve a 22x optikai zoomos** COOLPIX S9600 kompakt fényképezőgép segítségével akár az utolsó sorból is lefényképezheti kedvenc zenekarát vagy videót készíthet távoli témáról. A képek élességének és a videók stabilitásának érdekében mindkét gép hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelővel és 5 tengelyes Hibrid VR (rázkódáscsökkentés) funkcióval rendelkezik, ami az objektív eltolásos VR-rel és az elektronikus VR-rel együtt megakadályozza a fényképezőgép rázkódását, és rendkívüli stabilitást biztosít. A beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével távvezérelheti is a fényképezőgépet, és az elkészült felvételeket automatikusan továbbíthatja intelligens eszközére az egyszerű feltöltéshez és megosztáshoz.***

Nikon COOLPIX S9700 ? karcsú és ütős fényképezőgépA nagy teljesítményű, ugyanakkor könnyen használható COOLPIX S9700 ideális azoknak, akik némi szórakozásra vágynak fényképezés közben.

A Coolpix S9700 30x-os zoomátfogású.

A hihetetlen, 25?750 mm-es tartományt lefedő ? Dynamic Fine Zoom* funkcióval 60x-ra kiterjeszthető ? 30x optikai zoom obejktívvel a történések középpontjába kerülhet, és minden részletet rögzíthet. Emberek fényképezésekor a Nikon Intelligens portré rendszere (a Mosoly időzítővel, a Pislogásmentesítéssel és a Vörösszemhatás-korrekcióval) tökéletes portrékat készít. Ha elkészült a kívánt felvétel, a 7,5 cm-es, 921 000 képpontos OLED-kijelzőn megjelenő retusálás menüben szórakoztató effektusokat adhat a felvételekhez, illetve a Glamour retusálás funkcióval biztosíthatja, hogy mindenki még jobban nézzen ki a képen. A korai témaérzékelésnek köszönhetően mindig éles felvételeket készíthet. Az automatikus élességállítás idejének csökkentése érdekében azonnal bekapcsol az előzetes AF funkció, így a legnagyobb zoom használatakor vagy kevés fényben is éles képek készülnek.

A beépített Wi-Fi további szórakoztató lehetőségeket kínál. Csatlakoztatott intelligens eszközével távvezérelheti fényképezőgépét, ami ideális önarckép készítésekor ? nincs a felvételen a gépet tartó kar. Ezen felül az intelligens eszközhöz kapcsolódva feltöltheti fényképeit, és e-mailben vagy közösségi hálózaton azonnal megoszthatja azokat családjával és barátaival.

A fényképezőgép GPS és GLONASS funkciójával részletes helyadatokat rögzíthet minden egyes fényképhez. A világtérkép funkcióval naplózható az útvonal, így nem fogja elfelejteni, hol készítette a csodálatos fényképeket. Az Automatikus program választó kiválasztja az optimális fényképezőgép-beállításokat, így ön a csodálatos fényképek komponálására összpontosíthat, miközben az objektív eltolásos VR az élesebb képek érdekében ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását.

A Coolpix S9700 3

A hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS rendszer éles, részletgazdag fényképek készítését teszi lehetővé, míg a nagy felbontású kijelzőn mind a menü, mind a képek tisztán láthatók fényképezés és visszajátszás közben is. A kézi expozíciós módot (P/S/A/M), illetve a motívumprogram módot egyszerűen, tárcsa elforgatásával végrehajthatja, és teljes HD videókat is rögzíthet egyetlen gombnyomásra, ráadásul sztereó hangminőségben. Az Egyszerű panoráma funkcióval az lenyűgöző látképek megkaphatják az őket megillető figyelmet, a gyors sorozatfelvétel móddal pedig gyorsan zajló eseményeket vagy tökéletes mosolyokat, illetve emlékezetes arckifejezéseket örökíthet meg.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere így nyilatkozott: ?Az intelligens, éles képeket készítő és stílusos COOLPIX S9700 gondoskodik a szórakozásról, nagy teljesítményt nyújt és garantálja a minőséget. Teljesíti mindazt, amire egy kezdő vagy alkalmi fotós vágyik. A beépített Wi-Fi funkciónak, a GPS-nek és a világtérképnek köszönhetően megoszthatja utazási élményeit az ön számára fontos személyekkel."

Nikon Coolpix S9700 16 megapixeles BSI-CMOS szenzoros fényképezőgép.

A COOLPIX S9700 vörös, fekete és fehér színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX S9600 ? tökéletes képekA karcsú, könnyű vázzal rendelkező, nagy zoomos COOLPIX S9600 tökéletes képeket készít. Ezzel a Wi-Fi funkcióval rendelkező, nagy látószögű, 22x optikai zoomos (Dynamic Fine Zoom segítségével 44x-re kiterjeszthető) fényképezőgéppel éles, tiszta és megosztásra érdemes fényképek és videók rögzíthetők.

A Coolpix S9600 3

A nagy érzékenységű képérzékelő garantálja az éles és tökéletesen részletgazdag felvételeket még gyenge fényviszonyok között is, például éjszakai koncerteken vagy sporteseményeken. A beépített Wi-Fi segítségével fényképeit egyszerűen átviheti intelligens eszközére, ahonnan azonnal megoszthatja azokat a közösségi oldalakon vagy e-mailben. Alternatív megoldásként használja intelligens eszközét távvezérlőként, és nyűgözze le barátait a tökéletes portrékkal.

A fényképek és videók bemozdulásmentességét az objektív eltolásos VR és az elektronikus VR ötvözetét jelentő Hibrid VR (rázkódáscsökkentés) rendszer garantálja, amely hatékonyan ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását: csökkenti az elmosódást és éles képeket készít ? akár gyaloglás közben felvett videók esetén is. A nagyméretű, tükröződésgátló bevonattal ellátott, 7,5 cm-es LCD-monitor segít a tökéletes fénykép megkomponálásában, az elkészült felvételeket pedig napsütésben is egyszerűen megtekintheti rajta.

Állítsa meg és mentse a pillanatot fényképre, miközben a fejlett videó funkció mód segítségével teljes HD felbontású videófelvételt készít. Az Arc-prioritás automatikusan azonosítja a témát, tiszta és pontos élességet biztosítva. A kívánt témák mindig remekül festenek majd a képen a fejlett Glamour retusálás funkciónak köszönhetően, amellyel fehéríthetők a fogak, derűsebbé varázsolhatók a szemek, és segítségével akár sminkszerű hatás is elérhető. Az Egyszerű panoráma és a Gyors sorozatfelvétel móddal sokféle felvétel készíthető, az Intelligens portré rendszer pedig biztosítja a legszebb mosolyt megörökítő és vörösszemhatástól mentes képeket.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A COOLPIX S9600 tökéletes képeket készít. Az olyan beépített funkciókkal, mint a 22x optikai zoom, a fejlett Glamour retusálás és a Wi-Fi, ez a fényképezőgép kínálja a legjobb megoldást arra, hogy a felhasználó azonnal megoszthassa lenyűgöző képeit barátaival és követőivel.?

A COOLPIX S9600 fehér, vörös és fekete színben lesz kapható.

*30x optikai zoom ? Dynamic Fine Zoom funkcióval kiterjeszthető 60x-ra. A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása. **22x optikai zoom ? Dynamic Fine Zoom funkcióval kiterjeszthető 44x-re. A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása. ***A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon ?Wireless Mobile Utility? nevű (iOSTM, illetve Android TM rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles