31.9 C
Budapest
Monday, July 22, 2024

Nikon Coolpix S810c | fototv.hu

A Nikon ma bejelentette új, Android (4.2.2 Jelly Bean verziójú) operációs rendszerrel működő COOLPIX S810c kompakt fényképezőgépét. A Coolpix S810c 16 megapixeles BSI-CMOS érzékelőt és 12x-es zoomátfogású objektívet kapott. A fényképezőgép azonnali hozzáférést biztosít a Google+TM szolgáltatáshoz.

Nikon Coolpix S810c Android 4.2.2 operációs rendszerrel működik.

Sajtóbejelentés:

Fényképezés, kapcsolódás és megosztás ? COOLPIX S810c

Szuper fényképek és AndroidTM operációs rendszerű kapcsolódás, így nemcsak a fényképezés, hanem a megosztás és a játék is egyszerű

Amszterdam, Hollandia, 2014. április 10. ? A Nikon ma jelenti be az új Android (4.2.2 Jelly Bean verziójú) operációs rendszerrel működő COOLPIX S810c modellt ? azt a kompakt fényképezőgépet, amely még inkább közösségi élménnyé teszi az életet. Még jobb képminőségével és még nagyobb tudásával fantasztikus fényképezési funkciókat biztosít, miközben az internetre is csatlakozhat vele, így elérheti kedvenc közösségi csatornáit, továbbá játékait és alkalmazásait a Google PlayTM kínálatából.

Elődjéhez képest lényeges fejlesztésen esett át, így ez a fényképezőgép közelebb viszi önt az eseményekhez lenyűgöző 12x NIKKOR optikai zoom objektívjével, amelyet megdupláz a 24x Dynamic Fine Zoom2 funkció a még részletgazdagabb képek érdekében. Érzékeny, hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelője nagyszerű állóképeket és teljes HD videókat rögzít még kevés fény esetén ? például beltérben ? is, a beépített Wi-Fi segítségével pedig azonnal megoszthat mindent a közösségi médiában.

Nikon Coolpix S810c 3,7

Elődjénél szélesebb, 9,4 cm-es LCD érintőképernyője minden eddiginél egyszerűbb működtetést tesz lehetővé. Az érzékeny, nagy felbontású, 1 229 000 képpontos képernyőn nemcsak a fényképeit nézegetheti, hanem közösségi oldalakat is böngészhet, vagy akár játszhat is, könnyen és élvezetesen. Ráadásul fényképezőgépe tovább bírja, mint eddig. A meghosszabbított akku élettartamnak köszönhetően több fényképet készíthet, sőt, a mikro-USB csatlakozón keresztüli akkutöltés közben is használhatja a fényképezőgépét.

Kapcsolat a közösséggel

Android operációs rendszerével a COOLPIX S810c azonnali hozzáférést biztosít a Google+TM szolgáltatáshoz, így közvetlenül a fényképezőgépről csatlakozhat barátaihoz, családtagjaihoz vagy más közösségekhez. Túl azon, hogy képeit megoszthatja másokkal, rendelkezésére áll az előre telepített Nikon Image Space által kínált 20 GB ingyenes tárterület, de ha még ez sem lenne elég, hozzáférhet a Google DriveTM felhőalapú szolgáltatáshoz, ahol korlátlan mennyiségben tárolhat kisfelbontású fényképeket, valamint akár 15 GB ingyenes tárhely áll rendelkezésére a nagyobb fájlok számára.

Felvételeit kreatív ötletekkel szeretné feldobni? A Google+ PhotosTM szerkesztő szolgáltatással retusálhatja felvételeit és szűrőkkel javíthatja a fotókat.

Élmény és funkcionalitás

A COOLPIX S810c elvégzi ön helyett a munka nehezét: a hibrid VR (rázkódáscsökkentés) még nagyobb stabilitást biztosít azáltal, hogy csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így precízebb képeket eredményez. A Célkereső AF automatikusan azonosítja a témát és ráállítja az élességet, még akkor is, ha a téma gyorsan mozog, és az elmosódáscsökkentő funkcióval kombinálva hozzájárul az élesebb felvételek készítéséhez, amelyeket valóban érdemes megosztani.

További örömteli lehetőség, hogy könnyen letölthetők fotóretusáló programok, mint például a Snapseed, így a fényképek mindig tökéletessé varázsolhatók, de a kreatív eredmény érdekében akár a 11 különféle beépített speciális hatás közül is választhat fényképezés közben. Ha már elégedett az eredménnyel, megjegyzéseket vagy képfeliratokat is elhelyezhet a fényképen, mielőtt megosztaná azt.

Ezt a fényképezőgépet nemcsak a fotózás szerelmesei, hanem a ?közösségi média-függők? és a megrögzött játékosok is imádni fogják. Ráadásul a fülhallgató-csatlakozó kényelmesen elérhető helyen van, így mások zavarása nélkül, jó hangminőségben élvezhetők a letöltött játékok, alkalmazások és zenék.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A COOLPIX S810c az ön közösségi életének technológiai kiterjesztése. Elődjénél nagyobb optikai zoomot és szélesebb érintőképernyőt kapott, így még inkább felhasználóbarát. A vele készített kiváló képeket és videókat öröm lesz feltölteni a Facebookra, a Twitterre vagy a Google+ szolgáltatásba. A fényképezőgépet a 4.2.2 Jelly Bean verziójú Android operációs rendszer működteti; elődjeinél gyorsabb és gördülékenyebb, ráadásul minden eddiginél jobban testre szabható. Például mappákat hozhat létre az alkalmazások rendszerezett tárolásához, vagy hangfelismerést alkalmazhat a fényképekhez fűzött megjegyzések megadására. Ez a gép hamar az ön személyes szórakoztatóközpontjává fog válni ? ugyanolyan hozzáférhető, mint egy intelligens eszköz, de közben szuper képminőséget ad, így mostantól nem kell választania az élmény és a funkcionalitás között.?

Egyéb kiemelt funkciók:

Teljes HD videók ? rögzítse a vidám pillanatokat 1080p felbontással, 30 kép/mp sebességgel, optikai zoom használatával és sztereó hanggal. Akár lassított felvételeket is készíthet, 240 kép/mp sebességgel.

EXPEED C2 processzor
? tiszta fényképeket készíthet rendkívül gyorsan, garantáltan nagy sebességű működéssel, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok.

Egyszerű panoráma 360°/180°
? függőleges döntéssel vagy vízszintes pánozással csodás tájképeket és látványokat rögzíthet, amelyek megérdemlik, hogy panorámafelvételen örökítse meg őket.

Sorozatfelvétel
? ragadja meg a tökéletes arckifejezést és a gyors történéseket az akár 8,1 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel.

Beépített Wi-Fi ? a ?Connect to COOLPIX S810c? alkalmazást intelligens eszközére is telepítheti a képek könnyű átvitele érdekében, arra az esetre, ha éppen nem áll rendelkezésre Wi-Fi.

4 GB belső memória
? a fényképezőgépben lévő 4 GB tárhelyet külön megvásárolható microSD-memóriakártyával bővítheti, így egyetlen pillanatot sem fog elszalasztani amiatt, hogy megtelt a tár.

Timeline view ? időrendi sorrendben megtekintheti a megjegyzésekkel rendelkező fényképeit a kijelzőn, mintha egy blogot vagy közösségi webhelyet látna.

Használja a fényképezőgépét akkutöltés közben is ? a mikro-USB-port révén akkutöltés közben is folytathatja a képek megosztását, megtekintését vagy akár a fényképezést.

A COOLPIX S810c fehér és fekete színben lesz kapható.

Megjegyzés:1 Az Android, a Google Play, a Google+ és a Google Drive a Google Inc. védjegyei.2 A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles