35.8 C
Budapest
péntek, július 1, 2022
Kezdőlap!frissítveNikon Coolpix S6300 és S9300 | fototv.hu

Nikon Coolpix S6300 és S9300 | fototv.hu

A karcsú COOLPIX S9300 minden témát képes felvenni, hiszen olyan tulajdonságok jellemzik, mint a 18-szoros optikai zoommal rendelkező NIKKOR objektív, a háttérvilágításos, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő, az objektív-eltolásos rázkódáscsökkentés, a Full HD formátumú videofelvétel, a 3" LCD-monitor és a beépített GPS. A színes COOLPIX S6300 számtalan előnyt egyesít magában: 10-szeres optikai zoommal rendelkező NIKKOR objektív, háttérvilágításos, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő, objektív-eltolásos rázkódáscsökkentés, Full HD formátumú videofelvétel.

 

„Mind a COOLPIX S9300, mind az S6300 stílusosan képes rögzíteni a kalandokat” – fejtette ki a Nicolas Gillet, a Nikon Europe termékmenedzsere. „Az új szuperzoomos COOLPIX fényképezőgépek magabiztosan rögzítik a fényképeket és a Full HD videókat, legyen szó akár közeliről, akár távoli felvételről. Az olyan izgalmas funkciók, mint az Auto HDR mód, a 3D-s fényképezés és a beépített GPS, garantáltan lenyűgözik a felhasználót.”

[INSERT PRODUCT IMAGES]

Kimagasló zoom: a COOLPIX S9300

A COOLPIX S9300 keskeny (legvastagabb pontján 30,6 mm-es) vázában olyan csúcstechnológia lapul, amely kiemeli osztályából ezt a 16 megapixeles fényképezőgépet. A 18-szoros nagyítású (25-450 mm-es átfogású) NIKKOR objektív bármilyen helyzetben megállja a helyét, és könnyedén rögzíti mind a távoli, mind a közeli eseményeket. Az objektív-eltolásos rázkódáscsökkentés garantálja az éles végeredményt, a 7,5 cm (3 hüvelyk) átmérőjű, nagy felbontású (921 000 képpontos) LCD-képernyő színes képe pedig segíti a felvételek megkomponálását.

Az innovatív felvételkészítési funkciókkal a kezdő filmkészítők megállíthatják és újraindíthatják a felvételt: a fényképezőgép egyetlen filmfájlt hoz létre a gördülékeny lejátszáshoz. A Könnyű panoráma funkcióval függőlegesen és vízszintesen is pásztázhat, és dinamikus panorámaképeket hozhat létre. A beépített GPS-funkcióval a fényképek bármikor felcímkézhetők, illetve az utazás útvonala is nyomon követhető.

A COOLPIX S9300 négy színben érhető el: vörös, ezüst, fekete és kék.Csillogó és szép: a nagy zoomképességű COOLPIX S6300


A COOLPIX S6300 a kifinomult stílus és a csúcstechnikai csillogás tökéletes keverékét adja. Kitűnő választás azoknak, akik könnyen használható és hordozható fényképezőgépet keresnek. A látványos formaterv a szivárvány számtalan színében érhető el, rózsaszíntől a kékig, és ráadásul pehelykönnyű. A 10-szeres optikai zoommal rendelkező NIKKOR objektív játszi könnyedséggel rögzíti a felejthetetlen pillanatokat, a nagylátószögű csoportképektől a lélegzetelállító közeliekig, a háttérvilágításos CMOS-képérzékelő pedig fantasztikus részleteket és tisztaságot eredményez még kevés fény mellett is.

A COOLPIX S6300 3D-fényképezési funkciója ideális azoknak, akik némi szórakozásra vágynak fényképezés közben. A külön 3D-fényképezésmód két, külön pozícióból készített fénykép ötvözésével hozza létre a háromdimenziós képet, amely megtekinthető a 3D-s technológiát támogató televíziókon és számítógépeken. A fényképezőgép vidám, beépített szűrőeffektusai további ragyogást adnak a fényképeknek; a Szelektív szín például monokrómmá alakítja a fényképet, majd a kiválasztott témát kiszínezi.

Ha az adott esemény tovább tart egy pillanatnál, a COOLPIX S6300 egyetlen gombnyomásra Full HD (1080p) videofelvételi módra vált, a 19 motívumprogram pedig automatikusan a népszerű stílusokhoz, effektusokhoz és helyekhez optimalizálja a fényképezőgép beállításait.

A COOLPIX S6300 hat színben érhető el: fekete, ezüst, vörös, rózsaszín, arany és kék.

Budapest
tiszta égbolt
35.8 ° C
37.1 °
34.1 °
34 %
5.1kmh
0 %
pén
38 °
szo
31 °
vas
33 °
hét
36 °
ked
34 °

További friss hírek