3.4 C
Budapest
Monday, December 11, 2023

Nikon Coolpix S6200 és S8200 | fototv.hu

A COOLPIX termékcsalád két divatos megjelenésű, szuperzoom fényképezőgéppel bővül, a 10x-es zoommal rendelkező COOLPIX S6200 és a 14x-es COOLPIX S8200 modellek egyaránt 16 megapixel felbontást kaptak.

 

 

A Nikon Europe örömmel jelenti be a COOLPIX Style (S) sorozat két új „szuperzoom”-os kompakt fényképezőgép-modelljét. Az új modellek egyike a színes COOLPIX S6200, amely 16 megapixeles, nagy látószögű, 10x-es NIKKOR zoomobjektívvel felszerelt ultrakompakt fényképezőgép, míg a másik modell a nagy teljesítményű és precíz COOLPIX S8200, 16 megapixeles CMOS-érzékelővel és nagy látószögű 14x-es NIKKOR zoomobjektívvel.

COOLPIXS6200 COOLPIXS8200

„Mindkét fényképezőgép új távlatokat nyit azok számára, akik kompakt vázba rejtett kiemelkedő teljesítményre vágynak”, közölte Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere. Hozzátette: „A COOLPIX S6200 olyan sokoldalú fényképezőgép, amely minden esetben kiválóan használható, legyen szó akár barátok közeli portréiról, vagy a nézőtér hátsó részéről készített távoli koncertfelvételekről. A COOLPIX S8200 pedig nagy látószögű vagy szuper-telefotó módban is kiváló és kiemelkedően gyors, így soha nem mulasztja el a pillanatot, bármilyen távolságban is legyen a fénykép témája.”


Szuperdivatos, szuperhordozható és szuperzoom – COOLPIXS6200

A különösen divatos és kiválóan hordozható COOLPIX S6200 figyelemre méltóan kompakt, és színes váza nagylátószögű 10x-es NIKKOR zoomobjektívot rejt. A 16 megapixeles képérzékelő kimagaslóan részletgazdag képeket biztosít, valamint lehetővé teszi a kreatív vágást és rendkívül éles nagyítások készítését. Az automatikus elmosódásgátló funkciók mindig kiváló eredményeket nyújtanak, az Éjszakai tájkép mód pedig gyenge fényviszonyok közt is garantálja a kiváló minőségű fényképeket.

A COOLPIX S6200 a kreatív fotósok kiváló társa: a fényképek és videók különleges effektusokkal is készíthetők, számos szűrőeffektus pedig utólag is hozzáadható a fényképekhez. A fényképezés során többek közt Lágy élesség és Nosztalgikus szépia effektusok választhatók, a fényképek tökéletesítésére szolgáló beépített szűrőeffektusok közt pedig megtalálható a Csillagfény-effektus, a Halszemoptika és a Miniatűr hatás is.

A minőségi videók készítéséről a COOLPIX S6200 beépített, sztereó, HD felbontású (720p) videofelvétel-funkciója gondoskodik, míg a négy fejlett elmosódásgátló technológia és a nagy (3200-as) ISO-fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén.

A COOLPIX S6200 modell fehér, vörös, fekete, kék, ezüst és rózsaszín színekben kapható.

Kompakt váz, erőteljes zoom – COOLPIXS8200

A nagylátószögű és kiemelkedő, 14x-es NIKKOR zoomobjektíven túl, a COOLPIX S8200 16 megapixeles, hátsó megvilágítású, rendkívül érzékeny CMOS-képérzékelővel is rendelkezik, így gyenge fényviszonyok mellett és nagyon erős fényben is könnyedén készít felvételeket, hűen visszaadva a látott képet nappal és éjjel egyaránt. Mindehhez ráadásul automatikus élességállítás, gyors indítás és gyors sorozatfelvételi sebesség társul, így ezzel a fényképezőgéppel biztosan soha nem marad le semmiről. A minden eddiginél sokoldalúbb kínálatot Full HD (1080p) felbontású, sztereó videofelvétel teszi teljessé.

A COOLPIX S8200 modell fekete, vörös, ezüst és fehér színekben kapható.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles