0.1 C
Budapest
Wednesday, November 29, 2023

Nikon Coolpix S4150 és S6150 | fototv.hu

A Nikon két új, divatos fényképezőgéppel bővíti COOLPIX termékcsaládját, a COOLPIXbS4150 érintőképernyővel érkezik, míg az S6150 7x-es optikai zoomot kínál.

      A Nikon Europe örömmel jelenti be a COOLPIX Style (S) sorozatot erősítő két új modelljét, amelyek új magasságokba emelik a vékony vázba bújtatott színes megjelenést és kifinomultságot. A két új modell egyike a rendkívül vékony COOLPIX S4150 intelligens érintéses vezérléssel, a másik modell pedig a nagy teljesítményű és kiválóan hordozható, 16 megapixeles kompakt COOLPIX S6150 7x-es zoomobjektívvel. 

COOLPIX S6150 COOLPIX S4150

  

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX S4150 és COOLPIX S6150 modellek egyaránt arra készültek, hogy késedelem nélkül megörökítsék az eseményeket. A szemrevaló, vékony COOLPIX S4150 mindenhova kiválóan hordozható, az egy érintéses, 720p HD-videofelvétel és egyéb funkciói pedig garantálják, hogy sikerüljön megörökíteni a kívánt pillanatot. A COOLPIX S6150 olyan kicsi, hogy akár zsebben vagy retikülben is elfér, de a teljesítménye kiváló tájképek és közeli fényképek készítését teszi lehetővé.”

Intuitív és szemrevaló – COOLPIX S4150

Nem kell többé okos és szép között választani. A COOLPIX S4150 olyan intelligens 14 megapixeles fényképezőgép, amely öt lenyűgöző színben, köztük vörös és bronz külsővel kapható. 2 centiméteres vékonyságával és 128 g-os pehelysúlyával pedig szinte észrevehetetlen. Ugyanakkor az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez azonnal készen áll: az egy érintéses, HD- (720p) videofelvétel és az 5x-ös optikai zoom mindig biztosítja az eseményekhez való közelséget, legyen szó sportversenyről, koncertről vagy akár diplomaosztó-ünnepségről. Az intuitív 7,5 cm-es, nagy felbontású, 460 000 képpontos érintőképernyős LCD-monitor könnyed használatot biztosít. Fényképezés módban az Érintéses kioldás révén a kép bármely részét megérintve választhat élességpontot. A fényképezőgép automatikusan beállítja a megfelelő élességet és az expozíciót a megérintett területre. Visszajátszás módban Festés és Diavetítés funkciók, valamint érintéses vezérlés teszik szórakoztatóvá a fényképek megtekintését és szerkesztését. 

  A kiváló technológiát és egyszerű használatot ötvöző COOLPIX S4150 nagy látószögű, 5x-ös NIKKOR zoomobjektívvel és 14 megapixeles CCD-képérzékelővel biztosítja a nagyítva is lenyűgöző, kiemelkedően részletgazdag felvételeket. A négy fejlett elmosódásgátló-funkció minimálisra csökkenti a téma mozgásából, a gyenge fényviszonyokból vagy a fényképezőgép rázkódásából eredő bemozdulás hatását. A képek már a kamerában is könnyedén szerkeszthetők az egyszerűen használható szűrőeffektusok révén: a Szelektív szín például monokrómmá alakítja a fényképet, majd a kiválasztott területet kiszínezi, a Csillagfény-effektus pedig csillogó hatást ad a fényes elemekhez. A COOLPIX S4150 modell vörös, fekete, lila, bronz és ezüst színekben kapható. Az igazi útitárs – COOLPIX S6150  A COOLPIX S6150 fejlett funkciói valóban kiemelkedőek, így ideális fényképezőgép azok számára, akik még közelebbről szeretnék szemlélni az eseményeket. A 28-196 mm-es optikai zoommal rendelkező, nagy látószögű, 7x-es NIKKOR zoomobjektív és a 16 megapixeles képérzékelő olyan tűéles felvételeket biztosít, hogy még a poszterméretű nagyítások is lenyűgözően mutatnak. A kívánt felvétel elkészítése már nem is lehetne egyszerűbb. Állítsa a fényképezőgépet a témára, és érintse meg a 7,5 cm-es, nagy felbontású, 460 000 képpontos érintőképernyőt a kép élességének beállításához. Ha egy fénykép nem elegendő az emlékek visszaidézéséhez, a külön videofelvétel-gombbal azonnal könnyedén válthat fényképezésről filmezésre. Az érintőképernyőn lapozhat a képek között, ráadásul bármelyiküket kreatív módon szerkesztheti is. A COOLPIX S6150 beépített képszerkesztő funkciója olyan Nikon-technológiákat tesz hozzáférhetővé, mint a Gyors retusálás, az Aktív D-Lighting, a Lágy élesség és még sok más. 

   

  A négyféle fejlett elmosódásgátló technológia automatikusan csökkenti a fényképezőgép rázkódása, a téma mozgása és a gyenge fényviszonyok okozta hatásokat, így biztosítva a csodálatosan részletgazdag felvételeket. Lencsetag-mozgatásos rázkódáscsökkentés és további fejlett technológiák biztosítják a kiváló felvételeket, így a COOLPIX S6150 használatával még akkor is tiszta, éles képeket készíthet, ha mozgó témát fényképez teljes közelítés mellett. A COOLPIX S6150 modell lila, fekete, vörös, rózsaszín és ezüst színekben kapható.image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
644FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles