30.8 C
Budapest
szerda, augusztus 10, 2022
Kezdőlap!frissítveNikon Coolpix S3000 és S8000 | fototv.hu

Nikon Coolpix S3000 és S8000 | fototv.hu

Két szemet gyönyörködtető és karcsú, ámde okos kompakt modellt hozott ki a Nikon.

 

Sajtóbejelentés:

A Nikon örömmel jelenti be az S3000 modellt. A karcsú és különlegesen divatos kompakt fényképezőgép a COOLPIX sorozat idén tavasszal forgalomba kerülő új része. A népszerű S220 utódjaként a modell tele van olyan funkciókkal, amelyek révén a fényképezés könnyű és szórakoztató bárhol és bármikor.

A különlegesen karcsú, mindössze 19 mm vastag váz 12 megapixelt és nagy látószögű 4-szeres NIKKOR zoomobjektívet rejt. Tökéletes közeli felvétel készítéséhez, valamint akkor is, ha minden barátját egy fényképen szeretné látni. A 6,7 cm-es monitoron pedig könnyedén megtekintheti a kiváló felvételeket. A modell fejlett fényképezési funkciók széles tárházát nyújtja, köztük négy elmosódásgátló funkcióval. Ezek közé tartozik az elektronikus rázkódáscsökkentés (eVR) az éles fényképek érdekében. A 16 motívumprogrammal rendelkező automatikus programválasztó mindig kiválasztja a megfelelő motívumprogramot. Így könnyebben és gyorsabban készíthet gyönyörű fényképeket a strandon, a sípályán vagy akár a városban. Nem kell aggódnia amiatt, hogy mosolyog-e a portré modellje. A mosolyidőzítő automatikusan felismeri a mosolyt, és a megfelelő pillanatban készíti el a fényképet.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Az S3000 modell ideális választás mindazoknak, akik egy divatos és komoly értéket képviselő fényképezőgépet keresnek, amelynek a használata is szórakoztató. Fantasztikus fényképeket készít, ahogyan az egy Nikon modelltől elvárható. Megjelenését népszerű elődjétől, az S220 modelltől örökölte. Bizonyosan még népszerűbb lesz vásárlóink körében, hiszen a kisebb váz több funkciót és erősebb zoommal ellátott objektívet rejt. Az S3000 egy tökéletesen sokoldalú modell.”


Karcsú és divatos csomagolás

A nagy látószögű, 4-szeres NIKKOR zoomobjektív ellenére az S3000 mindössze 19 mm vastag. Tökéletesen belefér a zsebbe, hogy a megfelelő pillanatban előkaphassa. A hét színben kapható divatos alumínium vázával hívja fel magára a figyelmet: fekete, ezüst, vörös, kék, narancssárga, magenta és zöld.

Lendüljön akcióba

Az S3000 modell kiváló fényképeket készít, használatával szórakoztató a fényképezés. Nem fordulhat elő, hogy lemarad egy kiváló felvételről, mert a kézi beállításokkal kell tölteni az időt. A nagyobb méretű gomboknak köszönhetően könnyen és gyorsan elérhetők a kívánt funkciók. A fényképezőgép tetején elhelyezett zoom szintén könnyen elérhető, így az esemény megörökítésén kívül nem kell mással foglalkoznia. Az optimalizált képfeldolgozó rendszer a Nikon eredeti, EXPEED nevű képfeldolgozó koncepciójára épül. A fényképezőgép PC vagy laptop használatával is tölthető az USB-töltőadapternek köszönhetően. Ideális megoldás, ha nincs a közelben csatlakozó.

A fényképezőgép gondoskodik róla, hogy semmi ne álljon a kiváló fényképek készítésének útjába. A 6,7 cm-es LCD-monitoron, a tükröződésgátló bevonatnak köszönhetően még napsütésben sem okoz problémát a fényképek elkészítése és megtekintése. Az automatikus programválasztó segítségével minden helyzetben tökéletesen örökítheti meg környezetét, ráadásul egyik beállítást sem szükséges megváltoztatnia.

Tökéletes fényképek bárhol és bármikor

Az S3000 számos fejlett automata funkcióval segíti, hogy a fényképek pontosan olyanok legyenek, amilyennek elképzelte őket. A Nikon intelligens portré rendszere fejlett automatikus funkciók sorozatát nyújtja, amelyek segítségével mindig kiváló portrékat készíthet. Az arc-prioritásos AF-rendszer automatikusan felismer akár 12 embert a felvételen, beállítja az élességet és az expozíciót. A bőrlágyítás funkció pedig automatikusan érzékeli és lágyítja a portrén szereplők bőrtónusait, így biztosítva a lehető legjobb felvételeket. A témakövetés ráállítja az élességet a mozgó témára, majd egészen addig a pillanatig követi, amíg Ön úgy nem dönt, hogy elkészíti a felvételt.

A mosolyüzemmód automatikusan kioldja a zárat, ha a fő modell mosolyog. A pislogásmentesítés funkció pedig automatikusan két, egymást követő felvételt készít, majd menti azt a fényképet, amelyiken a modell szemei nyitva vannak. Amennyiben a fénykép készítésekor a modell szemei csukva vannak, a fényképezőgép pislogás-figyelmeztető funkciója lehetővé teszi, hogy új fényképet készítsen. Így nem fordul elő, hogy a csukott szemet csak a képek megtekintésekor veszi észre. Végezetül a vörösszemhatás-csökkentés funkció automatikusan korrigálja a vörösszemhatást a fénykép mentése előtt.

A Nikon örömmel jelenti be az S8000 modellt, a világ legkarcsúbb, nagy látószögű 10-szeres zoomobjektívvel ellátott fényképezőgépét. Az idén tavasszal forgalomba kerülő COOLPIX fényképezőgépek közé tartozó modell divatos, nagy teljesítményű, és HD-videó készítésére is képes. Vastagsága mindössze 27,3 mm.

Ha nem akar egy vaskos fényképezőgépet cipelni és nem kíván időt tölteni a beállításokkal, ám mégis kiváló minőségű fényképeket szeretne készíteni, az S8000 modell tökéletes választás. Automatikus beállítások sorozata, köztük négy továbbfejlesztett elmosódásgátló funkció teszi a fényképezőgépet könnyedén használhatóvá. A 14,2 megapixeles és DSLR osztályú AF-rendszerrel felszerelt modell gyorsan indul és pillanatok alatt használatra kész. Amennyiben pedig egy fénykép nem elegendő az esemény megörökítéséhez, a külön videógomb használatával azonnal rögzíthet HD-videót is. A sztereó hanggal ellátott nagyfelbontású (HD) videó funkció 720p-s felbontást nyújt és másodpercenként kiemelkedő számú, 30 képkockát rögzít.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A NIKKOR nagy látószögű, ED üvegű, 10-szeres zoomobjektívtől a négy elmosódásgátló beállításig, a fényképezőgép minden egyes funkciója azt szolgálja, hogy a fényképezés a lehető legjobb élményt nyújtsa. Ideális választás azok számára, akik nem kívánják kívülről-belülről megismerni a fényképezőgépet, ám minden helyzetben a lehető legjobb felvételeket szeretnék készíteni. Ehhez elengedhetetlen a karcsú váz által nyújtott hordozhatóság, illetve a hihetetlenül gyors reakcióidő. Az LCD-monitoron meglátott ideális kompozíció köszön majd vissza az elkészült fényképről is.”

Kiváló teljesítmény

A nagy látószögű, 10-szeres optikai zoommal ellátott NIKKOR objektív és az extra-alacsony szórású (ED) üveg éles fényképeket biztosítanak fényképezéskor és nagyfelbontású (HD) videók készítésekor egyaránt. Gyönyörű és részletes közeli fényképeket készíthet makró módban, akár egy centiméterről is. A távoli és nagylátószögű felvételeken pedig akár egy egész focicsapatot megörökíthet. A szabadság korlátlan.

A fejlett vakuvezérlő rendszernek köszönhetően természetesebb hatású felvételek készíthetők gyenge fényviszonyok között. A hihetetlenül tiszta képű, 7,5 cm-es nagyfelbontású (921 ezer képpontos) LCD-monitorral a fényképezés és a visszajátszás is kényelmesebb, mivel a tükröződés még erős napfényben is minimális.

Kreatív szabályzó

A COOLPIX S8000 modellt Kreatív szabályzóval is felszereltük, amely új lehetőségeket nyújt a fényképek PC használata nélküli beállításában. A fényerő, a színtelítettség és a tónus mind könnyedén beállítható a forgatható választótárcsa segítségével. Így a fényképek pontosan olyanok lesznek, amilyennek szeretné.

Kiemelkedő képminőség

Az S8000 négyféle elmosódásgátló funkciója segítségével könnyedén készíthet éles fényképeket mozgó témákról, illetve a fényképezőgépet kézben tartva is fényképezhet este és éjszaka. A 3200-as ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a fénykép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. További segítséget nyújt az objektív-eltolásos VR (rázkódáscsökkentés). Ez a funkció csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, különösen gyenge fényviszonyok között vagy a fényképezőgép mozgása esetén. A fejlett mozgásérzékelés ellensúlyozza a fényképezőgép vagy a téma bemozdulását, így kiválóan alkalmas éjszakai jelenetek vagy beltéri sportesemények fényképezéséhez. Végezetül, a legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció használata esetén a fényképezőgép maximum 10 egymást követő felvételt készít, majd kiválasztja és menti a legélesebbet.

Az optimalizált képfeldolgozó rendszer a Nikon eredeti, EXPEED nevű képfeldolgozó koncepciójára épül. A fényképezőgép PC vagy laptop használatával is tölthető az USB-töltőadapternek köszönhetően. Ideális megoldás, ha nincs a közelben csatlakozó.

A COOLPIX S8000 vonzó alumínium vázzal rendelkezik, a gumi bevonat pedig jobb markolatot biztosít. A modell a következő három színben kapható: fekete, barna és ezüst.

Budapest
tiszta égbolt
30.8 ° C
31.6 °
29.3 °
25 %
4.1kmh
0 %
sze
30 °
csü
29 °
pén
29 °
szo
27 °
vas
33 °

További friss hírek