-1.1 C
Budapest
Thursday, November 30, 2023

Nikon Coolpix S1200pj és S100 | fototv.hu

A Nikon bejelentett projektorral ellátott fényképezőgép szériájának legújabb darabját az S1200pj-t, mely immáron 20 lumenes fényerővel rendelkezik, a dizájn modell S100 pedig 3D képkészítési lehetőséggel kecsegtet.

A Nikon Europe örömmel jelenti be a COOLPIX Style sorozatot erősítő két új modelljét, amelyek új magasságokba emelik a kompakt vázban rejlő divatos megjelenést és funkcionalitást. Az első modell a COOLPIX S1200pj, amely a beépített kivetítővel felszerelt kompakt fényképezőgépek legújabb darabja. A COOLPIX S1100pj utódjaként megjelenő COOLPIX S1200pj kivetítőjének fényereje 20 lumennel erősebb, a fényképek és videók megosztásában pedig még több lehetőséget kínál azonnali iPhone-, iPad- és iPod Touch-csatlakoztathatósága révén. A második modell a COOLPIX S100, mely egy divatos, többérintéses vezérlésű, 16 megapixeles fényképezőgép, 8,7 cm-es OLED-érintőképernyővel és 3D-fényképezési funkcióval.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A fényképek készítése és megosztása még egyszerűbbé vált. A COOLPIX S1200pj innovatív kivetítős fényképezőgépeink sorozatának legfrissebb darabja, amely iPhone vagy iPad készülékhez is közvetlenül csatlakoztatható, és kivetíti a rajtuk lévő képeket. Ugyanakkor A COOLPIX S100 divatos megjelenésével hódít, míg 3D-fényképezési módja örömtelivé teszi a kísérletezést a világ megörökítéséhez.”

Fényképezés és megosztás – COOLPIX S1200pj

Soha többé nem kell egy apró képernyő köré gyűlnie, ha képeket, videókat vagy bemutatókat szeretne nézegetni. A beépített kivetítővel rendelkező COOLPIX S1200pj egyszerűvé teszi a fényképezést és a megosztást, ráadásul számos módot kínál a tartalmakhoz való hozzáférésre. A COOLPIX S1100pj utódjának számító S1200pj már az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekkel is kompatibilis, valamint Mac-hez vagy PC-hez is csatlakozik, így a fényképek és videók bármilyen sima felületre azonnal kivetíthetők. A 20 lumen fényerő és a DLP technológia révén a kivetített képek fényesebbek mint valaha, méretük pedig 26-tól 152 cm-ig terjedhet. A fényképezőgép sötét környezetben is könnyedén használható a világító vezérlőszerveknek és a külön megvásárolható távirányítónak köszönhetően.

A COOLPIX S1200pj 14 megapixeles CCD-képérzékelője, HD-minőségű (720p) sztereó videofelvétel-funkciója, nagy látószögű 5x-ös NIKKOR zoomobjektíve és négy automatikus elmosódásgátló funkciója biztosítja a kiemelkedő, tűéles felbontású és pontosságú fényképeket és videókat.

A COOLPIX S1200pj a kreatív fotósok kiváló társa: a fényképek és videók különleges effektusokkal is készíthetők, számos szűrőeffektus pedig utólag is hozzáadható a fényképekhez. A fényképezés során többek közt Lágy élesség és Nosztalgikus szépia effektusok választhatók, a fényképek tökéletesítésére szolgáló beépített szűrőeffektusok közt pedig megtalálható a Csillagfény-effektus, a Halszemoptika és a Miniatűr hatás is.

A fekete és rózsaszín színekben kapható.

Stílus a javából – COOLPIX S100

A COOLPIX S100 ideális választás mindazoknak, akik egyszerűen használható és könnyedén hordozható fényképezőgépre vágynak. A kifinomult kialakítás és a kimagasló technológia tökéletes ötvözetét nyújtó formás modell látványos rózsaszín, vörös és fekete színekben kapható, a csupán 18,1 mm vastag váz pedig kényelmesen hordható kézben, zsebben és táskában egyaránt. A többérintéses funkcióképernyő azonnal érzékeli az ujjak érintését, és rendkívül intuitív módon működik a 8,7 cm-es OLED-kijelzőn.

A COOLPIX S100 új, 3D-fényképezési funkciója ideális azoknak, akik némi szórakozásra vágynak fényképezés közben. A külön 3D-fényképezésmód két, külön pozícióból készített fénykép ötvözésével hozza létre a háromdimenziós képet, amely megtekinthető a 3D technológiát támogató televíziókon és számítógépeken. Akárcsak a többi COOLPIX modell, az S100 is minden lehetséges fényviszony mellett kiválóan teljesít, köszönhetően kiemelkedően érzékeny, 16 megapixeles CMOS-érzékelőjének. A készülék Full HD-minőségű (1080p) sztereó videofelvétel-funkcióval, nagy látószögű 5x-ös NIKKOR zoomobjektívvel, elmosódásgátló technológiával, valamint külön módokkal rendelkezik az eltérő fényviszonyok közti fényképezéshez, beleértve az Éjszakai Portré módot.

Az Easy Panorama funkció 360°-os és 180°-os fényképek készítését teszi lehetővé, így még szélesebb látképet biztosít. Miközben függőleges vagy vízszintes irányba pásztázza a tájat, a fényképezőgép CMOS-érzékelője gyors sorozatfelvételt készít, amelynek darabjai azonnal összeállnak, csodálatos panorámaképet alkotva.

A COOLPIX S100 rózsaszín, fekete és vörös színekben kapható.

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles