30.9 C
Budapest
Wednesday, July 24, 2024

Nikon Coolpix S01 – igazi apróság | fototv.hu

Igazán kompakt és valóban apró, ez a Nikon S01. A kedvező áru belépő készülék igazi automata mindenes, ami akár a legkisebb mellényzsebben is elfér, ráadásul össztömege is csak 96g. Beépített akkumulátor és 7.3GB belső memória, mindez 180 dollárért…

 

Sajtóbejelentés:

A Nikon Europe bemutatta a COOLPIX S01 modellt, egy feltűnő, rendkívül kis méretű fényképezőgépet, a COOLPIX sorozat legstílusosabb tagját. A kivételes stílus gondoskodik arról, hogy az apró váz ellenére is feltűnést keltsen. A fényképezőgép fényes vörös, ezüst, fehér, fekete és rózsaszín kivitelben kapható, és NIKKOR 3-szoros optikai zoom objektívvel, 6,2 cm átlójú érintőképernyővel, 10,1 megapixeles CCD-képérzékelővel, 7,3 GB belső memóriával rendelkezik, valamint képes 720p-videó rögzítésére is, így bárhol és bármikor használható.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX S01 egyszerűen ellenállhatatlan. A pehelykönnyű, ultrakompakt váz rendkívül vonzóvá varázsolja, mégis olyan csúcstechnológiás megoldásokkal rendelkezik, amelyekkel mindig nagyszerű fényképek készíthetők. A táskába rejtve nem is érzékelhető a súlya, amikor azonban előrántja, mindenkit lenyűgöz a 3-szoros optikai zoom objektívvel és a 10,1 megapixeles képérzékelővel. A könnyen használható érintőképernyővel játszi könnyedséggel alkalmazhat speciális effektusokat a videókra, illetve kreatív szűrőket a fényképekre. A fényképezőgép nem csupán egy szuper stílusos kiegészítő, hanem egy apró fénykép- és videokészítő zseni.”Kompakt szépség

A beépített akkumulátorral és 7,3 GB belső memóriával rendelkező, szuperkeskeny és karcsú COOLPIX S01 akár 3000 teljes felbontású képet vagy 3 órányi VGA-minőségű videót képes tárolni memóriakártya vagy külső töltő segítsége nélkül.


Mindeközben az intuitív érintőképernyő rendkívül könnyen használhatóvá teszi a fényképezőgépet, és a 10,1 megapixel felbontású CCD-képérzékelővel gyönyörű fényképek és videók rögzíthetők. Számtalan kreatív effektussal adhat egyedi vonást a fényképeknek a nosztalgikus szépiaeffektustól a retró érzést nyújtó játékkamera hatásig. Az érintőképernyő nagy menüikonjai könnyű navigációt biztosítanak, a kezdő képernyő pedig az igényeknek megfelelően testreszabható, sőt háttérképnek saját fotót is beállíthat.

További főbb tulajdonságokNIKKOR 3-szoros optikai zoom objektív (29-87 mm): segítségével a Nikon precíz objektívtechnológiájának előnyeit élvezheti. Az objektív folyamatosan kimagasló minőségű fényképeket és videókat készít, legyen szó akár csoportképről, akár portréról.

HD videó (720p): az élet könnyedén, nagy felbontású mozgóképként rögzíthető. Egyetlen érintés a képernyőn Videó módban, és már indulhat is a felvétel.

Bemozdulási elmosódottság érzékelése: A bemozdulási elmosódottság érzékelése csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így kiegyenlíti a fényképezőgép és a téma elmozdulását. A nagy (1600-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén.

Egyszerű automata mód Automatikus programválasztóval: a fényképezőgép automatikusan kiválasztja a fényképezett helyzethez leginkább illő programot, így mindig lélegzetelállító eredményt kaphat. 

EXPEED C2: A Nikon fejlett képfeldolgozó rendszere a fényképezőgép minden technológiáját a gyors válaszhoz, kiemelkedő teljesítményhez és maximális képminőséghez optimalizálja.

 USB- és hálózati töltő: a mellékelt USB-kábel segítségével a számítógépről is tölthető.

A COOLPIX S01 öt színben érhető el: ezüst, rózsaszín, vörös, fekete és fehér

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles