8.9 C
Budapest
Tuesday, April 23, 2024

Nikon Coolpix P610, L840 és L340 | fototv.hu

A Nikon a mai napon bemutatta, a nagy teljesítményű zoom funkciós Coolpix P610, L840 és L340 modellt, amelyekkel megörökítheti a fontos pillanatokat csodás részletességgel. Az optikai zoomok teljesítménye egészen rendkívüli: a Coolpix P610 esetén 60x, az L840 esetén 38x, az L340 esetén pedig 28x ? és ezek mindegyike a duplájára bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval. Ezek a modellek minden helyzetben lenyűgöző teljesítményt nyújtanak ? a makrofotózástól a távoli tájak és az éjszakai égbolt fényképezéséig. A látványosan sikerült képeket azonnal meg is oszthatja, a P610 és az L840 beépített Wi-Fi-t tartalmaz, továbbá NFC-kompatibilis.

Nikon Coolpix P610 hátulján egy 3 colos, dönthető LCD található.

Sajtóbejelentés:

Örökítse meg a fontos pillanatokat csodás részletességgel? Ime, a nagy teljesítményű zoom funkciós Coolpix P610, L840 ÉS L340

Amszterdam, Hollandia, 2015. február 10. A mai napon bemutatták a Nikon COOLPIX zoom termékcsaládjának három új tagját, amelyek kivételes teljesítményüknek köszönhetően az életképek legapróbb részleteit is képesek megörökíteni.

A 16 megapixeles COOLPIX P610 új távlatokat nyit a fényképezés minden területén ? az éjszakai felvételektől kezdve a természetfotózásig ? a 60x optikai zoomnak köszönhetően, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 120x-ra bővíthető. Az elektronikus kereső és a nagyméretű, 921 000 képpontos, dönthető, nagy fényerejű, RGBW technológiát alkalmazó képernyő kreatív komponálási megoldásokra ösztönzi a fotósokat, a felvételek megosztása pedig azonnal végrehajtható a beépített Wi-Fi2 funkciónak és az NFC3-kompatibilitásnak köszönhetően ? elegendő a megfelelő intelligens eszközhöz3 érinteni a fényképezőgépet. A beépített GPS/GLONASS/QZSS segítségével nyomon követheti a fényképezési helyeket, a Dual Detect optikai VR rázkódáscsökkentési funkció pedig biztosítja a fényképezőgép stabilitását, és még maximális zoom, illetve teljes HD (1080/60p) videók ? egyetlen gombnyomással indítható ? rögzítésekor is garantálja a lenyűgöző képélességet.

Nikon Coolpix P610 60x-os optikai zoommal rendelkezik.

A 16 megapixeles COOLPIX L840 fényképezőgéppel igazán egyszerű ráközelíteni az élet különleges pillanataira. A tájképek és az élővilág fotózásához, illetve a családi összejövetelek közeli felvételeihez egyaránt tökéletes a 38x optikai zoom, amely 76x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkció segítségével. Az Automatikus programválasztó segítségével egyszerűen készíthet részletgazdag felvételeket a hold, illetve madarak fényképezésekor, a nagyméretű, dönthető LCD-monitor segítségével egyéni nézőpontokat is kereshet, továbbá egyetlen gombnyomással elindíthatja teljes HD videó (1080/60i) rögzítését. Kedvenc felvételeit a beépített Wi-Fi2 funkció, illetve az NFC3-kompatibilitás révén azonnal megoszthatja.

Nikon Coolpix L840

A 20 megapixeles COOLPIX L340 egy klasszikus formatervű modell, amely kompakt méretei ellenére egymagában képes lefedni a nagy látószögtől a telefotóig terjedő zoomtartományt. A 28x optikai zoom objektív ? amely 56x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval ? képes közel hozni a történéseket, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig egy szempillantás alatt válthat át fényképzésről videózásra. A nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés stabilan tartja a fényképezőgépet az éles képek és a gördülékeny videók érdekében, a kényelmes fogású markolat pedig segít minimalizálni az eszköz rázkódását. Kezelése egyszerű, a nagyméretű LCD-monitor pedig kitűnően látható felvétel komponáláskor és lejátszáskor egyaránt, ráadásul a fényképezőgép tápellátását a szinte mindenhol kapható, AA-méretű elemek biztosítják.

Ines Bernardes, a Nikon Europe COOLPIX termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következő szavakkal mutatta be a COOLPIX család legújabb nagy teljesítményű modelljeit:

?Ezekkel az új fényképezőgépekkel a fotós egy természetfotózással töltött nap után nekiindulhat az éjszakának is barátaival ? új lehetőségek nyílnak a kreatív látószögek keresésére és különleges részletek megörökítésére saját stílusában.

A COOLPIX P610 igazán elemében van a természet fotózásakor: egészen kivételes részletességgel képes megörökíteni a látványt 60x optikai zoomja segítségével, amely 120x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval ? madárlesen és a hold fényképezésekor egyaránt tökéletes. A dönthető kijelző és az elektronikus kereső teljes szabadságot nyújt komponáláskor, a legjobban sikerült képek pedig a Wi-Fi2, illetve az NFC3-kompatibilitás révén azonnal megoszthatók.

Nikon Coolpix P610

A COOLPIX L840 modell 38x ? a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 76x-ra bővíthető ? optikai zoomja segítségével a szoba túlvégéből is megörökíthet csodás arckifejezéseket rendezvényeken, illetve csendesen ráközelíthet a vadvilág és a természet lenyűgöző részleteire is. A motívumprogram módokkal gyerekjáték az ilyen témák megörökítése, a nagyméretű dönthető képernyő maximális rugalmasságot biztosít a komponáláshoz, a beépített Wi-Fi2 és az NFC3-kompatibilitás révén pedig akár útközben is megoszthatja a képeit.

Nikon Coolpix L840 nincs elektronikus kereső.

A COOLPIX L340 klasszikus, kompakt formaterve kényelmessé teszi a fotózást a nagy látószögtől egészen a telefotóig: 28x optikai zoom objektíve 56x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval. A fényképezőgép kezelése egyszerű, a nagyméretű LCD-monitor pedig garantálja a könnyed komponálást. A gördülékeny HD videók mellett fontos kiemelni a kényelmes fogású markolatot, amellyel a minimálisra csökkenthető a fényképezőgép rázkódása.?

Nikon Coolpix L340 egy 20 megapixeles CCD szenzoros fényképezőgép.

Részletgazdagság, azonnali megosztás

Ezekkel a fényképezőgépekkel az események kellős közepébe kerülhet anélkül, hogy a kisujját mozdítaná, ráadásul igen jól hordozhatók, ugyanis a kivételes zoomteljesítmény kisméretű vázban kapott helyet. Az optikai zoomok teljesítménye egészen rendkívüli: a COOLPIX P610 esetén 60x, a COOLPIX L840 esetén 38x, a COOLPIX L340 esetén pedig 28x ? és ezek mindegyike a duplájára bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval. Ezek a modellek minden helyzetben lenyűgöző teljesítményt nyújtanak ? a makrofotózástól a távoli tájak és az éjszakai égbolt fényképezéséig. A látványosan sikerült képeket azonnal meg is oszthatja ? a COOLPIX P610 és a COOLPIX L840 beépített Wi-Fi-t2 tartalmaz, továbbá NFC3-kompatibilis.

Kreatív komponálás, egyedi látványvilág

A fényképezőgép egyszerűvé teheti az új nézőpontok keresését ? ebben tökéletes társ a COOLPIX P610 dönthető kijelzője és elektronikus keresője, illetve a COOLPIX L840 dönthető kijelzője egyaránt. Megörökítheti talajközeli szögből egy állat nézőpontját, de készíthet felvételt távoli történésekről a magasból ? a tömeg vagy akadályok fölé emelt géppel ? is. A dönthető kijelző által kínált rugalmasság révén új szemszögből mutathatja meg az ismerős témákat is. A COOLPIX L340 nagyméretű kijelzője közvetlen napfényben és gyenge fényben is rendkívül jól látható, így a tökéletes szög megkeresése valóban egyszerű.

A fő jellemzők összefoglalása ? P610

  • NIKKOR 60x optikai zoom objektív: A 60x optikai zoom rendkívüli átfogást (24?1440 mm) kínál, és akár 120x-ra is bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 segítségével.
  • Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés): A továbbfejlesztett rázkódáscsökkentési algoritmus ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását kézi telefotózás esetén.
  • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Azonnal megoszthatja felvételeit az egyérintéses Wi-Fi2 gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis3 fényképezőgép megfelelő intelligens eszközhöz3 való érintésével.
  • Beépített GPS/GLONASS/QZSS: Fényképezés közben villámgyorsan beolvashatja a pontos helyadatokat a GPS/GLONASS/QZSS nemzetközi műholdas rendszer révén.
  • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő: A nagy érzékenységű képérzékelő segítségével könnyedén készíthetők alacsony zajszintű, éles, tiszta fényképek.
  • Full HD videók: Egyetlen érintéssel hihetetlenül gördülékeny HD videókat (1080/60p) rögzíthet kiváló hangminőséggel ? a mikrofon irányítottsága a zoomnak megfelelően változik.
  • Nagyméretű, dönthető LCD-monitor: Kreatív nézőpontok, egyszerű önarcképek ? ezeket is kínálja a nagy felbontású, 7,5 centiméteres, 921 000 képpontos dönthető kijelző.

A fő jellemzők összefoglalása ? L840

  • NIKKOR 38x optikai zoom objektív: Minden apró részletet megörökíthet a 38x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 76x-ra bővíthető, átfogása pedig 22,5?855 mm.
  • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Legyen jelen a közösségi oldalakon, és ossza meg képeit az egyérintéses Wi-Fi2 gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis3 fényképezőgép megfelelő intelligens eszközhöz3 való érintésével.
  • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CCD-képérzékelő: Garantáltan éles és tiszta felvételek ? még gyenge fényben is.
  • 7,5 cm-es, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitor: A dönthető képernyőnek köszönhetően egy gyermek szemmagasságából, illetve tömeg fölötti nézőpontból is fényképezhet.
  • Hold mód és Madárles mód: Az Automatikus programválasztóval elérhetők a nehezen fényképezhető témákra szabott beállítások, így még a hold, illetve a madarak fényképezése is gyerekjáték.
  • Full HD videók: Egyetlen gombnyomással válthat az állóképekről gördülékeny, teljes HD (1080/60i) videók készítésére, a visszajátszás során pedig szerkesztheti is a rögzített videókat.

A fő jellemzők összefoglalása ? L340

  • NIKKOR 28x optikai zoom objektív: Örökítsen meg minden eseményt a 28x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 56x-ra bővíthető, átfogása pedig 22,5?630 mm.
  • Kezelése egyszerű: A kényelmes markolat és az egyszerű vezérlőkiosztás teljesen magától értetődővé teszi a fényképezőgép kezelését.
  • 20 megapixeles CCD-képérzékelő: Az érzékeny képérzékelő éles és részletgazdag képeket készít, így lehetővé teszi remek fénykép- és plakátméretű nagyítások készítését.
  • Nagy látószögű átfogás: Mindig az események közelében lehet a mindennapi életben és rendezvényeken egyaránt: a zoom objektív a nagy látószögtől a telefotóig minden helyzetben tökéletesen helyt áll.
  • HD videók: Készítsen videót a különleges pillanatokról! A külön videofelvétel gombbal egyszerűen átválthat a fényképezésről HD videók (720p) készítésére.
  • Célkereső AF: A Célkereső AF gyorsan és pontosan beazonosítja a témát és automatikusan beállítja az élességet, így mindig elmosódásmentes felvételeket készíthet.

1. Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.

2. A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon ?Wireless Mobile Utility? elnevezésű (iOS és AndroidTM rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.

3. A Near Field Communication (NFC) funkció AndroidTM (4.0-s vagy újabb) rendszerű okostelefonokon és táblagépeken használható. A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon ?Wireless Mobile Utility? elnevezésű alkalmazását és a képátviteli beállításokat.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
688FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles