13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Nikon Coolpix P530 és P600 | fototv.hu

A Nikon két ultranagy zoomos fényépezőgépe a Coolpix P530 és a P600. A Coolpix P530 16.1 megapixeles BSI-CMOS szenzorral rendelkezik, 42x zoomátfogású, hátulján 3" LCD kijelző található. A Coolpix P600 optikája még többet tud, 60x zoomátfogású. Minkét gép rendelkezik optikai képstabilizátorral.

Nikon Coolpix P600

Sajtóbejelentés:

A Nikon bejelentette a kiváló teljesítményű COOLPIX P600 és a szuperzoomos COOLPIX P530 fényképezőgépetMindkét új fényképezőgép professzionális és pontos ? a kreatív lehetőségek egész tárháza várja önt

Amszterdam, Hollandia, 2014. február 7. ? A Nikon Europe ma bejelentette COOLPIX termékcsaládjának ultranagy zoomos két új tagját: a lenyűgöző 60x optikai zoom objektívvel felszerelt COOLPIX P600, valamint az ultrapontos, 42x optikai zoom objektívvel ellátott COOLPIX P530 modellt. A két fényképezőgép hihetetlen egyensúlyt teremt a kis vázméret és a nagy zoomteljesítmény között, és mindkettő hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelővel, valamint beépített elektronikus keresővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kreatív fotósok részletgazdag, lenyűgözően éles képeket készítsenek mozgás közben, valamint kevés fénynél is.

A Coolpix P600-as 60x zoomátfogású, optikai képstabilizátorral rendelkezik.

Nikon COOLPIX P600 ? kifinomult teljesítmény a nagyfokú kreativitás szolgálatábanA tökéletes pontosságot és a szuper zoom objektívet gyönyörű vázzal ötvöző, hordozható, ugyanakkor nagy teljesítményű COOLPIX P600 azok számára készült, akik minden részletet szeretnek rögzíteni.

Dynamic Fine Zoom* használatával 120x-ra növelhető, 60x optikai zoom NIKKOR objektívjével a fényképezőgép lefedi a 24?1440 mm-es tartományt, a Super ED üvegelem pedig kivételes képminőséget nyújt. A fényképezőgép rendkívüli makróképességének tökéletes kiegészítéseként a COOLPIX P600 nagyméretű, dönthető, nagy felbontású (921 000 képpontos), nagy fényerejű RGBW technológiás LCD-monitorral rendelkezik, mellyel a művészi fotósok egyedi nézőpontból és kreatívabb módon készíthetnek fényképeket. Eközben a fejlett objektív eltolásos rázkódáscsökkentés (VR) garantálja a tiszta képet még 60x telefotó esetén is, az Aktív mód pedig minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását séta vagy mozgó járműből történő fényképezés közben, így még a sokat mozgó fotósok számára is biztosított az elmosódásmentes fényképezés és videofelvétel lehetősége.

3

Az olyan új funkciók, mint a tárgyak körvonalának kontraszt alapján történő kiemelése, kihangsúlyozzák az éles terület széleit, így azokat egyszerűen megtekintheti a képernyőn, és beállíthatja az apró részletek intenzitását. A fényképezőgép intelligens AF algoritmusának és többfeladatos processzorának köszönhetően a felvételek között jelentősen csökkentett várakozási idővel, tökéletes élességben rögzítheti a kulcsfontosságú pillanatokat. A beépített Wi-Fi révén kalandjait azok átélése közben is egyszerűen megoszthatja, mivel a képeket közvetlenül a fényképezőgépről elküldheti intelligens eszközére, és azonnal elküldheti e-mailben vagy feltöltheti közösségi hálózatokra**.

A hordozható fényképezőgépek szerelmesei számára további előnyt jelent kültéri fényképezésnél az akár 7 kép/mp sebességű sorozatfelvételi lehetőség, amely ideális megoldás a gyorsan mozgó állatot vagy száguldó autót megörökíteni próbáló fotósok számára. A kezdő filmkészítők a COOLPIX P600 segítségével egyetlen gombnyomással teljes HD 1080/60i videókat rögzíthetnek sztereó hanggal, így kiváló minőségű felvételt készíthetnek bármilyen szögből. A testreszabható funkciógomb mód segítségével gyorsan elérheti az olyan beállításokat, mint az ISO érzékenység, fehéregyensúly vagy a fénymérés a teljes körű kreatív vezérlés érdekében.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A COOLPIX P600 fényképezőgépet kiemelkedő képminőség és rendkívüli zoom jellemzi, valamint fantasztikus élességű felvételeket készítő, nagy felbontású NIKKOR objektívvel rendelkezik. Ezt a sokoldalú fényképezőgépet képességei a COOLPIX termékcsalád vezető modelljévé emelik. Hasznos funkciói között megtalálható az egygombos teljes HD videofelvétel, a tárgyak körvonalának kontraszt alapján történő kiemelése, az új intelligens AF algoritmus és a dönthető kijelző, melyeknek köszönhetően fényképei és videói egyaránt a lehető legjobbak lesznek."

Nikon COOLPIX P530 ? pontosság és teljesítmény egyetlen érintésselIdeális útitárs a tökéletes pillanatok rögzítéséhez: a COOLPIX P530 Dynamic Fine Zoommal* 84x-re bővíthető hihetetlen, 42x optikai zoomjával és hátsó megvilágítású, 16 MP-es CMOS érzékelőjével a távoli tárgyakról is tiszta, éles és részletgazdag felvételek készíthetők.

Az egyetlen gombnyomással elérhető, teljes HD felbontású videofelvételi funkcióval egyetlen pillanatról sem marad le. A fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó, fejlett objektív eltolásos rázkódáscsökkentésnek (VR) köszönhetően pedig elmosódásmentes videók és éles képek készíthetők még mozgó járműből is.

Nikon Coolpix P530-nél a csúcs a 42x zoomátfogás

Gyönyörködjön a széles megtekintési szögű, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos LCD-monitoron megjelenő képekben, mely tükröződésgátló bevonatával és fényerő-beállítási lehetőségével tiszta megtekintést biztosít még erős napfényben is. A még pontosabb kompozíció kedvéért, illetve pusztán kényelemből egyszerűen átválthat az elektronikus keresőre is.

Kihívást jelentő felvételek esetében ? például távoli élőlények vagy erősen kontrasztos környezetek fényképezésekor ? a COOLPIX P530 nagy zoomos beállításokhoz igazított motívumprogram módokat kínál, melyek lehetővé teszik a kívánt felvétel elkészítését.

A Coolpix P530 16 megapixeles BSI-CMOS képérzékelőt 3

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?Az ergonomikus kialakítású, nagy teljesítményű és kompakt COOLPIX P530 szuper zoom funkciójával és beépített elektronikus keresőjével hihetetlenül részletgazdag képeket rögzítő, ütős kis fényképezőgép. Minden lelkes fotós gyűjteményébe remekül illik, hiszen képes gyors, mozgalmas jeleneteket és távoli tárgyakat tisztán rögzíteni, és minden egyes kattintással nagy teljesítményt és pontosságot biztosít."

*A Dynamic Fine Zoom funkció segítségével kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.**A funkció használatához az intelligens eszközre először telepíteni kell a Nikon ?Wireless Mobile Utility? (iOS?, illetve Android? rendszerrel kompatibilis) alkalmazását.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles