8.7 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Nikon Coolpix L830 | fototv.hu

A klasszikus formát képviselő, 16 megapixeles Nikon Coolpix L830 egyszerűen és könnyen kezelhető. 34x-os optikai zoommal, és 68x-os Dynamic Fine Zoom funkcióval rendelkezik.

A Nikon Coolpix L830-at 3

Sajtóbejelentés:

A Nikon bejelentette a COOLPIX L830 nagy teljesítményű szuperzoomos fényképezőgépet

Amszterdam, Hollandia, 2014. január 7. ? A Nikon Europe ma bejelentette COOLPIX termékcsaládjának négy új tagját. A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoommal van felszerelve, és akár 68x Dynamic Fine Zoom* funkciót kínál. A 16 megapixeles COOLPIX L29-et egyszerű vezérelhetőség, valamint nagy látószögű NIKKOR 5x zoom objektív jellemzi. A 20 megapixeles COOLPIX L30 szintén NIKKOR 5x zoom objektívvel rendelkezik, a 20 megapixeles COOLPIX L330-nak pedig nagy teljesítményű, 26x zoom objektívje van. Az új fényképezőgépek AA-méretű, azaz bárhol könnyen beszerezhető elemmel/akkumulátorral működnek.

Nikon COOLPIX L830 ? Kerüljön még közelebb a témához

A klasszikus stílusú, 16 megapixeles COOLPIX L830 azoknak készült, akik egyszerűen használható, mégis nagy pontosságú és teljesítményű fényképezőgépet keresnek. Minden alkalommal elsőrangú eredményt kínál. Remek választás azoknak a fotósoknak, akik gondtalan fényképezésre vágynak, ugyanakkor kiemelkedő minőségű képeket szeretnének készíteni.

A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoom objektívvel van felszerelve, a gép 68x Dynamic Fine Zoom funkciójával pedig kétszer olyan távolra zoomolhat, mint telefotó objektívvel, miközben megmarad a kép teljes felbontása. Az Egyszerű automata mód a felhasználó helyett optimalizálja a gép beállításait, ezenfelül a gép oldalsó zoom karral és egyérintéses videofelvétel funkcióval is rendelkezik. A Vegyes VR (rázkódáscsökkkentés) ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását, így profibb végeredményt biztosít, illetve használatával a spontán felvételek is tisztábbak lesznek.

Felvételeit egyedivé teheti, ha egy gyermek szemmagasságából vagy éppen a tömeg fölötti nézőpontból fényképez, de természetesen ezektől eltérő saját perspektívát is választhat a 7,7 cm-es, nagy felbontású, dönthető képernyő jóvoltából. Eközben a hátsó megvilágítású képérzékelő csodálatosan tiszta, részletgazdag képeket rögzít. Örökítse meg a történéseket teljes HD felbontásban optikai zoommal és sztereó hanggal! A munkát élvezetessé teszi az, hogy a COOLPIX L830 kifinomult funkciói egy kompakt vázban kaptak helyet, amely kategóriájában az egyik legkisebb méretű, mindamellett stabilitásra és kényelmes használhatóságra van tervezve.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A COOLPIX L830-cal egyszerűvé válik a remek felvételek készítése. A meggyőző, 34x optikai zoom és a 68x Dynamic Fine Zoom funkció jóvoltából a fotós minden eddiginél közelebb kerülhet a témához, miközben a Vegyes VR és a fényképezőgép dönthető képernyője használatával pontos és egyedi képek készíthetők. Ezzel az egyszerű, nagy teljesítményű COOLPIX géppel minden alkalommal olyan képeket készíthet, amelyekre büszke lesz.?

A COOLPIX L830 fekete, vörös és szilvakék színben lesz kapható.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles