30.8 C
Budapest
szerda, augusztus 10, 2022
Kezdőlap!frissítveNikon Coolpix L29, L30 és L330 | fototv.hu

Nikon Coolpix L29, L30 és L330 | fototv.hu

A Nikon ma bejelentette új, L szériás modelljeit. Az L830 mellett megjelent a Coolpix L29, L30 és az L330 is. A Nikkor objektívvel rendelkező gépekkel tökéletes minőségű képeket készíthetünk. A tükröződésgátló bevonattal ellátott L29 16 megapixeles CCD-képérzékelőt kapott. A 17 programmotívum segítségével különböző stílusok, effektek közül választhatunk. Az L30 7,62 cm-es LCD-képernyője még erős napsütésben is jól látható. Ezüst, fekete és vörös színből választhatunk majd. A klasszikus stílusú Coolpix L330 objektíve pedig eltolásos VR (rázkódáscsökkentéssel) van ellátva, így nagy ISO alatt is tiszta képeket készíthetünk.

Nikon Coolpix L330

Sajtóbejelentés:

Nikon COOLPIX L29 ? Hagyja a nehéz munkát másra

Nikon Coolpix L29, L30 és L330

A COOLPIX L29 fényképezőgép 16 megapixeles CCD-képérzékelővel és nagy látószögű, 5x NIKKOR zoom objektívvel biztosítja a remek képminőséget minden alkalommal, egyszerű használhatósága révén pedig a fényképezés szabad és szórakoztató élmény lehet.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket fűzte hozzá: ?A COOLPIX L29 kényelmesen kézben tartható és egyszerűen használható gép, tükröződésgátló bevonattal ellátott, 6,86 cm-es LCD-kijelzővel rendelkezik, ráadásul segítségével szórakoztató szűrőhatásokat adhat képeihez, illetve 17 nagyszerű motívumprogram móddal is rendelkezik. Remek választás mindazoknak, akik intelligens fényképezőgépet keresnek. Azt szeretnénk, ha mindenki csodálatos képeket készíthetne, fotós tudásától függetlenül.?

Annak érdekében, hogy a minőségi fényképezés lehetőség szerint mindenki számára elérhetővé váljon, a COOLPIX L29 elmosódáscsökkentő funkciót, szórakoztató szűrőhatásokat és Intelligens portré rendszert is tartalmaz. Használatával a lehető legjobb képeket készítheti el, amiben a pislogásmentesítés, a mosoly időzítő és a vörösszemhatás-korrekció is segít. A tizenhét motívumprogram mód jóvoltából egy sor különféle stílus, effektus és táj közül választhatja ki a helyszínnek leginkább megfelelőt.

A COOLPIX L29 ezüst, fekete, vörös és vonalas díszítésű lila színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L30 ? Az élet fontos dolgaihoz

Nikon Coolpix L30

A COOLPIX L30 20 megapixeles CCD-képérzékelője és nagy látószögű 5x NIKKOR objektívje révén minden felvétele tiszta és éles lesz. Az Egyszerű automata mód minden eddiginél jobban leegyszerűsíti a videofelvételt, tökéletes lehetőséget kínálva a felejthetetlen családi pillanatok megörökítéséhez.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A COOLPIX L30 a haladó fotós ideális fényképezőgépe. Az Egyszerű automata mód és az egyérintéses videofelvétel funkció jóvoltából öröm vele a képek és videók készítése. Az alapfeladatokat a 17 motívumprogram mód, az elmosódáscsökkentés és az Intelligens portré rendszer végzi el, így ön a pillanat élvezetére összpontosíthat anélkül, hogy annak méltó megörökítése miatt kellene aggódnia. ?

Az élet fontos dolgaira összpontosító fotósok számára készített gép 7,62 cm-es LCD-képernyőjén szépen megkomponálhatók a képek, majd még erős napsütésben is tisztán játszhatók vissza. Minden eddiginél egyszerűbbé vált a megőrizni kívánt, fontos pillanatok megörökítése ? a külön videofelvétel gombbal máris indulhat a rögzítés. A fényképezőgép nagy felbontásának köszönhetően a családról vagy a különleges pillanatokat ünneplő barátokról készített felvételek tiszták és élesek.

A COOLPIX L30 ezüst, fekete és vörös színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L330 ? Az okos mesterlövész

Nikon Coolpix L29, L30 és L330

A COOLPIX L330 klasszikus stílusú, egyszerűen kezelhető fényképezőgép nagy teljesítményű, 26x optikai zoommal. A nagy látószögű NIKKOR objektívvel felszerelt modell az átfogó panorámaképektől a távoli események megörökítéséig mindenre használható.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A COOLPIX L330 tovább tágítja kompakt fényképezőgépeink képességeinek határait; kiemelkedő képminőség, villámgyors reagálás, valamint fantasztikus élességű felvételeket készítő, remek fényerejű, nagy felbontású és nagy látószögű NIKKOR objektív jellemzi.?

Ha igazán büszke az elkészült képre, bátran készíthet belőlük akár plakát méretű nagyítást is a barátoknak és családtagoknak. Ez a gép nagy felbontású képérzékelőjének köszönhető, amely elsőrangú élességgel rögzíti még az apró részleteket is. Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) javítja a gép stabilitását, a nagy ISO funkció gyenge fényben is tiszta képeket készít, a legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig kiválasztja a legélesebbet 10 egymás után készített felvétel közül ? a remek végeredmény szinte garantált.

A COOLPIX L330 fekete színben lesz kapható.

* A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozícióval, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Budapest
tiszta égbolt
30.8 ° C
31.6 °
29.3 °
25 %
4.1kmh
0 %
sze
30 °
csü
29 °
pén
29 °
szo
27 °
vas
33 °

További friss hírek