-1.1 C
Budapest
Thursday, November 30, 2023

Nikon Coolpix AW100 | fototv.hu

Megérkezett Nikon első időjárásálló kompaktja az AW100 személyében, mely a víz-, por- és ütésállóság mellett beépített GPS vevővel is rendelkezik.  

A Nikon Europe örömmel jelenti be az első, kifejezetten szabadtéri elfoglaltságokhoz készült Nikon fényképezőgépet. A víz-, ütés- és fagyálló COOLPIX AW100 bármilyen tevékenységhez megfelelő, használatával akár síelés vagy búvárkodás közben is lenyűgöző felvételek készíthetők. A COOLPIX termékcsalád Style (stílus: S), Performance (teljesítmény: P) és Life (élet: L) típusú termékei mellett megjelenik az új, All Weather (bármilyen időjárás: AW) kategória is.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX AW100 modell kialakítása révén ugyanúgy készen áll a kalandra, mint a felhasználója. Az év minden szakaszában aktív fotósok számára készült fényképezőgép ráadásul minden olyan technológiával rendelkezik, amely egy kompakt Nikon fényképezőgéptől elvárható, így minden helyzetben lenyűgöző fényképeket lehet készíteni vele.”

Nagy természetbeli kalandokra készen – COOLPIX AW100

A COOLPIX AW100 földi vagy vízi élményeket egyaránt kiválóan tud megörökíteni, így tökéletes társ az aktív életmódhoz. Nincs nála jobb fényképezőgép a szabadban: 10 méteres mélységig vízálló, akár másfél méteres magasságból is ütésálló, valamint akár -10°C-ig bírja a fagyos körülményeket. A beépített GPS, az elektronikus iránytű és a beépített világtérkép* révén a fényképek földrajzi koordinátákkal láthatók el, megkönnyítve az ismeretlen helyeken való tájékozódást és a megtett útvonal követését.

Kompromisszumok nélküli képminőség

A COOLPIX AW100 a COOLPIX modellektől elvárható összes korszerű képalkotási technológiával rendelkezik, így szörfözés vagy hegymászás közben is garantáltan kiváló felvételek készülnek. A rendkívül érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő és a gyenge fényviszonyok közti fényképezés külön módjai együttesen biztosítják a lenyűgöző felvételeket ragyogó napsütésben, éjszaka vagy búvárkodás közben egyaránt.

* Bizonyos területek kivételével.

A fényképek és videók maximális minőségéről az AW100 nagy látószögű 5x-ös NIKKOR zoomobjektívje gondoskodik, Full HD- (1080p), sztereó videofelvétellel és négy fejlett elmosódásgátló funkcióval, amelyek minimálisra csökkentik a téma mozgásából, a gyenge fényviszonyokból vagy a fényképezőgép rezgéséből eredő bemozdulás hatását.

Az Easy Panorama funkció 360°-os és 180°-os fényképek készítését teszi lehetővé, így még szélesebb látképet biztosít. Miközben függőleges vagy vízszintes irányba pásztázza a tájat, a fényképezőgép CMOS-érzékelője gyors sorozatfelvételt készít, amelynek darabjai azonnal összeállnak, csodálatos panorámaképet alkotva.

Egyszerű működés

A COOLPIX AW100 egyszerű működésének köszönhetően nem kell mást tennie, mint élvezni, amit épp csinál. Egyszerű Víz alatti üzemmód segíti a felszín alatti látvány könnyed megörökítését, automatikusan beállítva a fehéregyensúly megfelelő értékét. Az Action-Control vezérlőgomb lenyomásával akár egy kézzel is módosíthat beállításokat és készíthet felvételeket: a beállítás aktiválása után a fényképezőgép előre-hátra mozgatásával is változtathatja az aktuális beállításokat, így még a kesztyűt sem kell levennie, ha a sípályán szeretne fényképeket készíteni.

A  COOLPIX AW100  terepszínben, valamint narancssárga és fekete színekben kapható .

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles