12.7 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Nikkor AF-S 300mm f2.8 ED VR II és TC-20E III 2x konverter | fototv.hu

A természet- és sportfotósok kedvelt játékszerét frissítette a Nikon. A legújabb 300mm-es teleobjektívjükben már 4fé kompenzációra képes képstabilizátor dolgozik.

A Nikkor AF-S 300mm f2.8 ED VR II optika nevéből is kiderül, hogy a VR (Vibration Reduction) optikai képstabilizátor legújabb generációját foglalja magában, mely az elődhöz képest plusz egy fényértéknyi előnyt biztosít. Az új A/M fókuszkapcsolónak köszönhetően automatikus fókuszálás mellett is bármikor könnyedén manuálisan felülbírálhatjuk az élességállítást. Természetesen Silent Wave ultrahangmotor végzi a gyors és hangtalan élességállítást. Az objektív felépítése 11 lencsetagot tartalmaz 8 csoportban, köztük három ED üvegtaggal és Nano Crystal Coat bevonattal. Az új AF-S 300mm-es teleobjektív full-frame és kisebb képérzékelővel ellátott DSLR-ekkel, valamint filmes vázakon is használható.


Az új Nikon AF-S Teleconverter TC-20E III az első telekonverter, mely aszférikus lencsetagot is tartalmaz. Az új konstrukció így lényegesen jobb képminőséget ígér, a nagyítás mértéke 2x-es, azaz megduplázott gyújtótávolsággal és kezdő fényerővel számolhatunk.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles