6.7 C
Budapest
Thursday, April 25, 2024

Művészet és Mesterség | fototv.hu

Hamarosan újra indul Magyarország egyik legelső privát fotótanfolyama, mely évről-évre képzi a szakma művészeit. Egy belső igényességre nevelő kreatív fotós tanfolyam, mely az emberről szól, nem csak a technikáról.

   

Fotótanfolyam indul ismét az ASA Stúdióban, nyolcvanórás fotós kurzusok heti egy alkalommal 20 hétvégén kezdő és haladó szinten, a több mint tizenöt éve sikeresen működő fotós stúdiótól. Az oktatás színvonalát a kialakított program és a meghívott előadók, a szakma legjelesebb képviselői garantálják, előadóink a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagjai. A hallgatók a fotózás elméleti képzése mellett a gyakorlatban feladatok alapján ismerkednek meg a fotográfia műfajaival: a portré, a riport, a csendélet, az akt, a divat, a műszaki fényképezés és a kreatív fotó legfontosabb tudnivalóival. Analóg és digitális technikai ismeretek, fotótörténet, műterem és laborhasználat.

A tanfolyam célja, hogy rálátást adjon a fotós szakma teljes szélességére, a technikai ismeretek mellett vizuális szemléletmódot alakítson ki a hallgatókban.

Volt hallgatóink közül többen már tagjai a Fotóművészek Szövetségének és a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, illetve művészeti felsőoktatási intézményekben tanultak-tanulnak tovább itthon és külföldön.

Művészeti vezetők: Kerekes Gábor és Stalter György

Info:www.stalter-asa.hu

Jelentkezz most! 0630-962-0273

Ízelítő a tanulók képeiből:

Horváth Róbert Benkó György Illés Kata
 
Maróti Zoltán Szakács Levente

Kóti Réka



Németh Dániel Bödör Adrián
Kudar Zsolt Juhász Bence

Kondor Krisztián

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,491RajongókTetszik
197KövetőKövetés
690FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles