30.3 C
Budapest
szombat, július 2, 2022
Kezdőlap!frissítveMűvészet és Mesterség | fototv.hu

Művészet és Mesterség | fototv.hu

Hamarosan újra indul Magyarország egyik legelső privát fotótanfolyama, mely évről-évre képzi a szakma művészeit. Egy belső igényességre nevelő kreatív fotós tanfolyam, mely az emberről szól, nem csak a technikáról.

   

Fotótanfolyam indul ismét az ASA Stúdióban, nyolcvanórás fotós kurzusok heti egy alkalommal 20 hétvégén kezdő és haladó szinten, a több mint tizenöt éve sikeresen működő fotós stúdiótól. Az oktatás színvonalát a kialakított program és a meghívott előadók, a szakma legjelesebb képviselői garantálják, előadóink a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagjai. A hallgatók a fotózás elméleti képzése mellett a gyakorlatban feladatok alapján ismerkednek meg a fotográfia műfajaival: a portré, a riport, a csendélet, az akt, a divat, a műszaki fényképezés és a kreatív fotó legfontosabb tudnivalóival. Analóg és digitális technikai ismeretek, fotótörténet, műterem és laborhasználat.

A tanfolyam célja, hogy rálátást adjon a fotós szakma teljes szélességére, a technikai ismeretek mellett vizuális szemléletmódot alakítson ki a hallgatókban.

Volt hallgatóink közül többen már tagjai a Fotóművészek Szövetségének és a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, illetve művészeti felsőoktatási intézményekben tanultak-tanulnak tovább itthon és külföldön.

Művészeti vezetők: Kerekes Gábor és Stalter György

Info:www.stalter-asa.hu

Jelentkezz most! 0630-962-0273

Ízelítő a tanulók képeiből:

Horváth Róbert Benkó György Illés Kata
 
Maróti Zoltán Szakács Levente

Kóti RékaNémeth Dániel Bödör Adrián
Kudar Zsolt Juhász Bence

Kondor Krisztián

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
30.3 ° C
30.8 °
29.9 °
40 %
8.2kmh
0 %
szo
31 °
vas
33 °
hét
36 °
ked
27 °
sze
32 °

További friss hírek