Mikrosat GuangBao stúdióvakuk | fototv.hu

0
0

Villámgyors stúdióvakukat jelentett be a Mikrosat, melyek nem csak okosak, hanem a retrót kedvelők számára bizonyosan szépek is. Gyors villanási és feltöltési idő jellemzi az új stúdióvaku családot, melyekkel most már nincs lehetetlen… 

A stúdióvakuk egyik hátránya a TTL vakukkal szemben a hosszabb villanási idő. Ez stúdióban nem okoz problémát, de egy mozgó téma könnyen bemozdulhat. Az új GuangBao vaku nemcsak a kompakt kategóriában egyik leggyorsabb feltöltési- és villanási idejével, hanem a messziről szembetűnő retrós designnal is felhívja magára a figyelmet. A Hamburgi székhelyű Mikrosat Studiotechnik GmbH. ismét egy új stúdióvakut hoz forgalomba májustól GuangBao néven. Az új típus nemcsak gyors feltöltési és villanási idejével tünik ki a versenytársai közül, hanem az NDK-s időket idéző designjával is. A kirívóan ronda színkombinációk, Trabant műszerfalat idéző visszajelző lámpák és kapcsolók összhatását akár egy rózsaszínű softboxszal fokozhatja a feltűnésre vágyó tulajdonosa.

Bekapcsolás után azonban a legmárkásabb versenytársakat megszégyenítő eredményeket produkálja a termék. A villanási idő 1/2500s az újratöltés 0,4-1,2 s. Divatfotónál nincs többé bemozdult hajszál, a vízcsepp megáll a képen. A vaku ára 400 €, amely a kábeleket, beállító-izzót tartalmazza.

Az Innovatronix akkus áramforrással is együttműködő GuangBao vakuk műszaki adatai: 

Névleges telejesítmény 500 Ws
Teljesítményszabályozás 1 – 1/8
Beállítóizzó 150W halogén lámpa
Színhőmérséklet 5500K (± 150K)
Hűtés belső ventillátor
Újratöltési idő 0.4 ~ 1.2sec
Leggyorsabb villanási idő 1/2500s
Házkialakítás alumínium ház
Méretek 38x12x14cm
Súly 3,5 kg

További info: http://vaku.hu/guangbao-gyorsvaku.html

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!