12.7 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Megújult Epson multifunkciós nyomtatók | fototv.hu

Az Epson június elején jelentkezik új nyomtatóival, amelyekkel kiváló minőségben és költséghatékonyan nyomtathatók, másolhatók és szkennelhetők dokumentumok és fotók.

S21_small

Az Epson Stylus SX sorozatba tartozó készülékek mindegyike kisméretű multifunkciós gép, amelyek egyaránt jeleskednek a nyomtatás, a fénymásolás és a lapolvasás területén. Természetesen mindegyik nyomtató színenként cserélhető patronokkal érkezik, ezáltal a költséghatékonyság területén verhetetlenek. A készülékek az Epson DURABriteTM Ultra tintapatronját használják, így az általuk előállított dokumentumok, illetve fényképek laborminőségűek, ellenállnak a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolódásnak is, fotóalbumban tartva pedig akár 200 évig megőrzik az emlékeket. A tökéletes nyomatokhoz két szoftver is hozzájárul: az Epson Easy Photo Fix helyreállítja a beszkennelt, de már fakó fotók színeit, míg az Epson Easy Photo Print kiküszöböli a vörösszemhatást a képeken. A multifunkciós készülékek által beolvasott dokumentumok szerkesztését egy optikai karakterfelismerő szoftver is segíti. A többfunkciós nyomtatók mindegyike ENERGY STAR minősítéssel rendelkezik.

SX115_small SX215_small
Epson Stylus SX110 Epson Stylus SX210

Az SX-sorozat mellett az Epson legkisebb nyomtatója is megújult: a percenként akár 26 lap kinyomtatására képes Stylus S21 készülék az alkalmankénti otthoni nyomtatásban hatékony partner. Multifunkciós rokonaihoz hasonlóan a költséghatékonyság jegyében színenként cserélhető tintapatronokkal rendelkezik, az Epson PhotoEnhance technológia pedig automatikusan beállítja az általa nyomtatott képek színeit és kontrasztját.

SX415_small SX515W_small
Epson Stylus SX410 Epson Stylus SX510

Az SX110 a belépő szintet képviseli a japán cég multifunkciós termékvonalában: könnyen használható készülék, amely percenként akár 30 lapot is kinyomtat, ezen túl szkennel és fénymásol. Az SX210 3,8 cm átmérőjű LCD-kijelzőjén gyorsan és egyszerűen megtekinthetők a fotók, akár a számítógép bekapcsolása nélkül, illetve a digitális fényképezőgépről való közvetlen nyomtatás is lehetséges a beépített memóriakártya-olvasó segítségével. Az SX410-en mindez még kényelmesebb, hiszen a kijelző mérete 6,3 cm-re nőtt és PictBridge-port is található benne. A most debütáló modellek közül kiemelkedik az SX510W, amelynek különlegessége az LCD-kijelző mellett a beépített Wi-Fi vezérlő. Ezáltal több számítógéppel is kommunikálhat vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, emellett természetesen Ethernet-port biztosítja a vezetékes hálózati kapcsolatot. Az SX510W ideális a minőségi szkenneléshez, hiszen 2400 dpi felbontásban olvas be dokumentumokat és fényképeket. A nyomtatás terén is kitűnik, hiszen percenként akár 36 lapot is kinyomtathatunk vele, egy 10×15 cm-es fotó pedig 20 mp alatt készül el. A fotók minőségét az Epson PhotoEnhance technológia fokozza, amely automatikusan beállítja a kép színeit és kontrasztját.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles