-1.1 C
Budapest
Thursday, November 30, 2023

Megújult 290-es Manfrotto állványcsalád | fototv.hu

A Manfrottó bemutatta megújult 290-es sorozatát, a 4 féle állványt (290 Light, 290 Xtra, 290 Dual és 290 monopod) a hozzájuk kapcsolódó állványfejeket (gömbfej, 2 és 3 dimenziós fejek), és kiegészítőket (körcserelap és Sony NEX adapter).

Manfrotto 290 Light

Sajtóbejelentés:

Megújult a Manfrotto 290-es állványcsaládja

A Manfrotto bemutatja a megújult 290 kollekciót, a szenvedélyes hobbi fotósok számára nagy gonddal tervezett állvány-családját, amellyel a fotósok egy komoly lépést tehetnek előre a fotózás iránti szenvedélyükben.

4 féle állvány

Az állványok közül minden hobbi fotós igényeinek és fotós tudásának megfelelően kiválaszthatja az ideálisat: aki éppen most kezd komolyabban foglalkozni a fotózással és egyszerű, praktikus, könnyen használható állványt keres, annak az állványa a 290 Light. Ha a stabilitást a fő szempont, akkor merev, szilárd vázával a 290 Xtra a befutó. A 290 Dual különlegessége, hogy a középoszlop könnyedén, egy mozdulattal vízszintbe fordítható, így nagy teret ad a kreativitásnak a kompozícióban. A 290 monopod pedig könnyű súlyával és kis méretével bárhol, bármikor támasztékot jelent.

A Manfrotto állványoknál (290 Xtra) a 4 lábszög állítási pozíciónak hihetetlen rugalmasságot biztosí

Állványfejek

A szettek többféle fejjel kaphatóak, így a fejek közül is választhatunk vérmérsékletünknek megfelelőt. A gömbfej a gyors kezű fotósoknak ideális, akik szeretik a sebességet a kompozíció váltásokkor. A precíz-típusoknak tájfotóhoz vagy csendélethez a megújult 3 dimenziós fej a nyerő. A 290Xtra-hoz ezek mellett választhatjuk a videózáshoz ideális 2 dimenziós fejet is.

A Manfrotto állványokra extrém könnyű egykezes nyitási technika jellemzi.

Kiegészítők Compact állványhoz: Körcserelap és Sony NEX adapter

Körcserelap

A Manfrotto új Compact állványokhoz tervezett körcserelapja kiemelkedően egyszerű és sokoldalúan használható. Könnyen csatlakoztatható a kamera kézzel, nem kell érmét, csavarhúzót vagy más segédeszközt használni. Az alakjának köszönhetően a kamera mindig a megfelelő irányba állhat. ?

Sony Nex 5R/5T Adapter

A Sony Nex 5R/5T nagyon kis felülettel rendelkezik az állvány-csatlakozása körül, ezért ennek a típusnak az állványra, monopodra való rögzítéséhez egy külön adapter szükséges: a csatlakozó tökéletesen idomul a Sony NEX-ek alakjához, megnöveli a csatlakozás felületét, így ad stabilitást. Az adapter minden új Compact állványhoz kiegészítőként jár, de bármilyen más Manfrotto állványhoz is használható, ha Sony NEX 5R/5T-t szeretnénk rá csatlakoztatni.

További információk: http://manfrottomagyarorszag.hu/index.php/ujdonsagok

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles