30.8 C
Budapest
szerda, augusztus 10, 2022
Kezdőlap!frissítveMegnyílt a 31. Magyar Sajtófotó Kiállítás | fototv.hu

Megnyílt a 31. Magyar Sajtófotó Kiállítás | fototv.hu

Idén 31. alkalommal került megrendezésre a Magyar Sajtófotó Pályázat, melynek képanyaga a Nemzeti Múzeumban látható május 12-ig. Mi is jelen voltunk a megnyitó eseményen, íme egy kis ízelítő és programajánló a borongós napokra .

Évek óta a Nemzeti Múzeum ad otthont a Magyar Sajtófotó Pályázat kiállításának, idén sem volt ez másképpen, a díjátadó ceremóniát követően lehetett megtekinteni a képanyagot. Szerintünk kissé szűkös a tér, de ha nincs tömeg, biztosan kényelmesen lehet nézelődni? Igazából az ember mindig reménykedik, impozánsabb terekbe kerül egyszer a fotó. Kapunk viszont televíziókat is, melyeken a pályázat képei pörögnek folyamatosan. Az aulában a Canon Hungária és a Camera Kft. géptisztítást is vállalt, érdekes módon itt más szponzor nem igazán volt jelen. Korábban már a FotoTV is beszámolt a pályázat eredményéről, a cikkben található linken megnézhetők a nyertes alkotások.

Fontos megjegyezni, hogy idén két év anyaga szerepel az Év Fotói albumban (2011-2012), melyet a helyszínen árusítani is fognak. A több mint 400 oldalas kiadvány remek nyomdai minőségben prezentálja az elmúlt két esztendő magyar sajtófotóit, a fődíjas-díjazott fényképeken kívül belekerült a versenyre nevezett legszebb felvételek is.

Ajánljuk minden kedves olvasónknak a kiállítás megtekintését, jó program lehet az esős hosszú hétvégére. A tárlat 2013. 03. 29. – 2013. 05. 12. látogatható a Magyar Nemzeti Múzeumban

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
30.8 ° C
31.6 °
29.3 °
25 %
4.1kmh
0 %
sze
30 °
csü
29 °
pén
29 °
szo
27 °
vas
33 °

További friss hírek