11.8 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Megjelent a Természetfotó Magazin tavaszi lapszáma | fototv.hu

A Természetfotó Magazin igazán exkluzív tartalommal örvendezteti meg olvasóit, a Canon Nikon páros legfrissebb készülék újdonságait terepen tesztelte a szerkesztőség csapata, láthatunk továbbá kelet-afrikai képriportot, tippeket és trükköket a tavaszi virágfotózáshoz és hosszú expozíciós csillagfotókhoz.

A magazin tizenegyedik lapszámának részletes beharangozója:

Kalandtúránk Kelet-Afrika vadonjába invitálja Önöket, ahol a világörökség részét képező Nakuru-tó Nemzeti Park kiemelkedő madárvilágát és emlőseit ismerhetik meg Imre AnikóImre Tamás és túratársaik fotóin keresztül.

Terepi tesztelésünkön most három gép is szerepelt. Exkluzív elsőséget kaptunk a két legnagyobb fényképezőgép gyártótól, így tesztelhettük a Canon Hungária jóvoltából a Canon EOS 5D Mark III full frames újdonságát. A Nikon Kft zászlóshajóját még forrón érkezett dobozából varázsoltuk elő. A Nikon D4 csúcsgépét egy egész héten keresztül számos szituációban tesztelhettük. Terepi fényképezésünk harmadik résztvevője a Canon Powershot G1X fényképezőgép, melyet Velencébe vittünk magunkkal és 5 napig nyüstöltük a kamerát.

A Tippek-trükkök rovatban izgalmas tavaszi fotózásra serkentjük a természetben járó fényképészeket csillagos éjszakák, virágos rétek társaságában, Suhayda László és Krivánszky Árpád kalauzolásával.

Portfoliónkban Ritzel Zoltánt köszönthetjük, aki több magyar és nemzetközi pályázaton sikerrel szerepelt már képeivel.

Az Élet a vízfelszín alatt rovatunkban Selmeczi Dániel fotográfus az öt legjobb merülőhelyet mutatja meg nekünk képein keresztül.

Népek-kultúrák-városok rovatunkban folytatjuk India bemutatását. Most a tigrisek földjén jártunk: az indiai vadon állatait és a környező falvak embereit ismerhetik meg Imre Anikó és Imre Tamás képein keresztül.

Az Érdekes helyek sorozatunkban ismét Budapesthez közeli fotós lehetőséget tárunk fel az érdeklődőknek.Krivánszky Árpád képei és írása segítséget nyújthatnak egy kis kikapcsolódáshoz, természeti értékeink bemutatásához.

Máté Bence Láthatatlanul című könyvének egyik részletét osztja meg olvasóinkkal, Ahol a Darvak megszelídülnek címmel. Akit érdekelnek Bence írásai, Láthatatlanul című könyvének rövidített változatában megismerhetik a híres természetfotós műhelytitkait.

A digitális magazin itt olvasható:http://www.termeszetfotomagazin.hu/magazine.php?page=2012/1#/0

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
680FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles