Megálló Fotóműhely – Pontos képek útközben? | fototv.hu

0
0

  Az ArtBázis Galéria újabb kiállítást prezentál számunkra Pontos képek útközben… címmel, melyet a Megálló Fotóműhely tagjai készítettek.    

A kiállítás megnyitója 2010. április 17-én, 18:30-kor kezdődik, a kiállítást Pettendi Szabó Péter, fotóművész nyitja meg, közreműködik a Megálló Zeneműhely.

Egy kis idézet Kapolka Gábortól, a Megálló Fotóműhely vezetőjétől:

„ Kedves Barátaim, immáron néhány éve, hogy fiatal barátaimmal belekezdtem egy fotószakkör, a Megálló Fotóműhely működtetésébe. Most Telek Balázs és az ArtBázis jóvoltából lehetőségünk nyílik arra, hogy munkáinkat kiállítás formájában is bemutassuk. Szívesen látunk a kiállításon és annak megnyitóján, szívesen osztanánk meg Veled az elvégzett munka felett érzett örömünket. Ezúton is szeretném megköszönni

Pettendi Szabó Péternek, hogy lelkesedésével támogatott minket és elvállalta a kiállítás megnyitását.

Néhány kísérőgondolat a kiállításhoz – Úgy tapasztalom, léteznek képek, amelyeket csend leng körül. Az ilyen képekkel való találkozások, találkozások. Úgy érzem, hogy a Pontos képek útközben… című kiállítás képei olyan fotográfiák, amelyek alkalmasak arra, hogy belső utazásra induljunk általuk. Pontosak, mert nem megtervezettek és mert a megélt élmény pillanatiságából születtek… Útközben keletkeztek, mert elsuhanó benyomásokat rögzítenek, és mert alkotóik képi nyelvüket kereső, energiával, teli fiatalok.

Szeretettel várunk a megnyitón és a kiállításon, Kapolka Gábor és a Megálló Fotóműhely csapata”

A kiállító alkotók: Ács Sándor, Bianka, Faludi Péter, Kincses Viki, Vándor Vera, Lukacsovics Marcell, Tom (Black), Veres Ádám.

A kiállítás megtekinthető 2010. április 17-től 2010. május 6-ig.

Az ArtBázis nyitvatartási ideje a következő: kedd, szerda, csütörtök 15-19 óráig.

Helyszín: ArtBázis, VIII. Budapest, Horánszky utca 25.

Weboldal:www.artbazis.hu , info@artbazis.hu

Telefonszám: 20/ 461-6919