10.8 C
Budapest
Tuesday, October 4, 2022
Kezdőlap!frissítveMegalakult a magyarországi Canon Pro Club | fototv.hu

Megalakult a magyarországi Canon Pro Club | fototv.hu

  A Canon Hungária Kft. bejelenti a magyarországi Canon Pro Club megalakulását. A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy egy közösséget biztosítson mind a magyarországi professzionális Canon DSLR fényképezőgépet és HD videó eszközöket használó, a fotózást és/vagy videózást hivatásszerűen űző fotósoknak, mind az amatőröknek akik hazai és nemzetközi pályázatokon képeikkel öregbítik a Canon márkanevet.

 A közösség tagjainak a pályázatokon való részvételeken túl lehetőségük nyílik az egymástól való tanulásra és tapasztalatcserére.  A klub 10 fővel alakult meg, vezetőjük Imre Tamás hivatásos fotográfus a Canon Hungária Kft. “Canon Nagykövete”. A tagok a fotózás teljes szegmentációját lefedik a természetfotózástól a sportfotózáson keresztül a műtermi fotográfián át a szociofotóig. A Canon Hungária Kft. 2 fővel, a fotográfiai és nyomtató eszközök specialistáival képviselteti magát a klubban. Az alapító tagok kiválasztása szigorú feltételrendszer alapján történt, mely az európai országokban már működő CPN (Canon Professional Network) program alapján lett felállítva.  

A Canon Pro Club alapító tagjai:Berta LászlóBerzsenyi IstvánImre TamásImre Tamásné AnikóMatei MiklósPapp ElekPerényi JánosSzabó BélaSzabó MiklósVanicsek Péter A Canon Hungária Kft. a hivatalos márkaszervizén keresztül (Camera Kft.) biztosítja a tagok számára a Canon termékek vásárlás előtti ingyenes kipróbálását, esetleges javítás ideje alatti cserekészülékek használatát. A Canon Hungária Kft. a találkozók helyszínének biztosításán túl technikai (fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők, nyomtatók, projektorok) és szakmai hátteret nyújt a klub által szervezett Workshopokon. A Canon Hungária Kft.. a klub megalakulásával elismerését fejezi ki a PRO fotográfusoknak, akik a munkájuk során használt Canon eszközökkel a magyar fotográfia színvonalát még magasabbra emelik és visszajelzéseikkel a Canon termékek fejlesztésében is hatékonyan részt vesznek.

Ezen felül a Canon Hungária Kft célja, hogy Magyarországon is legyen egy olyan szakmailag megalapozott közösség, ahol ezek a fotográfusok a Canon égisze alatt eltölthetnek pár kellemes és szakmailag hasznos órát, közösen mehetnek fényképezni és tevékenységükkel még jobban megerősítik a Canon magyarországi pozícióját a PRO termékek kategóriájában

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
clear sky
10.8 ° C
11.9 °
10.5 °
76 %
5.1kmh
0 %
Tue
17 °
Wed
18 °
Thu
20 °
Fri
21 °
Sat
18 °

További friss hírek