10.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Májusban ismét FotóHajó | fototv.hu

A tavalyi sikerek után, idén is megrendezésre kerül az egynapos fotós-hajós kaland, a FotóHajó. Május 13-án Hortobágyon, akarom mondani a Dunán úszik majd egy nagyra nőtt ProPhoto tutaj, melyen egész napos gyakorlati workshopokat, előadásokat, termékbemutatókat élvezhetnek a résztvevők.  

A 2012-es FotóHajón a glamour- és divatfotózásé lesz a főszerep, a meghívott oktatók és előadók elméleti és gyakorlati képzést is nyújtanak. A kiscsoportos workshop foglalkozásokon gyönyörű modellek hathatós segítségével ültethető át gyakorlatba az elméleti tudás, a kreatív világítástechnikáról pedig idén is a legjobb cégek gondoskodnak. A 2011-es pozitív visszajelzések alapján a szervezők most sem hagyják ki a „fotósként, miként menedzseld magad” témakört, kifejezetten az online marketing témakörében lesznek hallhatóak prezentációk. A programokat úgy alakították ki, hogy legyen idő a 10 órás út alatt egy kis baráti beszélgetésre, nézelődésre, hiszen a rendezvény nem pusztán szakmai tudás átadását tűzte ki céljául, hanem a fotós társadalom összekovácsolást is szeretné elősegíteni. Lesz zene, a nap folyamán kétszeri étkezés és lezárásként tombola, melyen értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

A FotoTV, mint a rendezvény média partnere folyamatosan beszámol majd a friss hírekről és velünk is találkozhatsz majd a 2012-es FotóHajón!

További információk:

www.prophoto.hu

http://www.facebook.com/prophotoworkshops

http://www.facebook.com/events/405866306092085/

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles