6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

M.Zuiko Digital ED 14-150mm f4-5.6 | fototv.hu

Az Olympus bejelentései között szerepel egy új zoom objektív is, a Mikro-NégyHarmad objektívcsalád legújabb tagja az M.Zuiko Digital ED 14-150mm f4-5.6. Időjárásálló kivitele és kis (285 g) súlya miatt bárhova magunkkal vihető.

M.Zuiko Digital ED 14-150mm

Sajtóbejelentés:

Az Olympus sokoldalú teleobjektívjének továbbfejlesztett változata, mely ideális utazáshoz, a gyorsan mozgó és gyorsan gondolkodó OM-D és PEN tulajdonosok számára

Egy mindenes zoom objektív, mely minden szempontból megújult

2015. február 5, Hamburg ? Ha a fotózás nem igazán munka, inkább a kedvenc hobbija, szüksége lesz egy megnyerő, bárhová elvihető, maximális teljesítmény/cm3 értéket kínáló, emellett rendkívül sokoldalú és agilis objektívre. Az Olympus második generációs M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II teleobjektívje pontosan ez ? köszönhetően a kifinomult új kivitelnek és az Olympus ZERO bevonatnak, mely a nagyszerű optikai minőséghez járul hozzá. Az M.ZUIKO mérnökei masszív, időjárásálló házzal egészítették ki a 14-150mm sorozat klasszikus erősségeit ? ideális partnereivel, az Olympus többszörös díjnyertes OM-D sorozatának fényképezőgépeivel összhangban. Sokoldalú elődjével egyezően az új, lenyűgöző kivitel kompakt és könnyű. Nagysebességű AF rendszerrel és a nagylátószögtől a telefotóig egyformán mindössze 50cm legkisebb tárgytávolsággal büszkélkedhet. A nagyszerű M.ZUIKO Mikro-NégyHarmad objektívcsalád legújabb tagja fekete színben, 199.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron, február végétől kapható.

Gyorsra tervezve A második generációs M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II egy cserélhető objektívhez képest kifejezetten egyszerűen hordozható és sokoldalú ? annyira, hogy általában nincs is szükség a cseréjére. Sőt, tökéletes az Olympus OM-D és PEN sorozat nagyteljesítményű, ikonikus fényképezőgépeihez. Míg a hasonló tudású D-SLR objektívek fél kilónál is többet nyomnak, ez a remek kis 14-150mm mindenes mindössze 285 gramm súlyú. Nem csak súlya, de új, időjárásálló kivitele miatt is mindig ? zord viszonyok esetén is ? magunkkal vihetjük.

Szépre tervezve 10,7x zoom tartomány és széltől szélig tiszta kép ? a nagylátószögtől a telefotóig: az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II képalkotó képessége tökéletesen illeszkedik sokoldalú használhatóságához. Válogatott részegységei mellett a szellemképesedést és a becsillanást kiküszöbölő Olympus ZERO (ZUIKO Extra-low Reflection Optical) bevonat jellemzi különleges kivitelét. A gondtalan videofelvétel érdekében a védjegynek számító MSC fókuszmechanizmus minden eddiginél halkabb működést biztosít. Az első osztályú precizitás és kreativitás így szinte beépítve érkezik. Minden más a fotós szemén múlik.

Az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II teleobjektív 83mm hosszú és 63,5mm átmérőjű. Objektívvédővel, valamint első és hátsó lencsevédővel szállítva.

A termék regisztrálásával és a MyOlympus tagságra online történő jelentkezéssel az objektív tulajdonosai a kötelező jótállási időn felül hat hónap jótállási idő hosszabbítást élvezhetnek.

Ajánlott kiegészítők:

  • Objektív tok (LSC-0914) ? Tárolja objektívjét biztonságosan és karcmentesen ebben a trendi, háromrétegű utazótáska-stílusú tokban. Rugalmas kivitelének köszönhetően más M.ZUIKO objektívet is tárolhatunk benne, amikor a zoom teleobjektívet használjuk.
  • Védőszűrő (PRF-D58 PRO) ? Ez a fekete keretes szűrő az objektívre tekerve extra védelmet biztosít.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles