8.2 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Lytro Illum | fototv.hu

A Lytro két év után új fényképezőgéppel rukkolt elő, mely az eredeti modellhez képest lényegesen nagyobb optikai teljesítményre képes és fejlesztésekor a sokoldalú felhasználást célozták meg. A Lytro Illum által alkotott fotókon szabadon változtathatjuk az éles képpontokat, miközben a térben is kissé kimozdíthatóak a felvételek. Az új Light Field kamera továbbá teljes manuális kontrolt és 1:3 nagyítási arányt biztosít.

Lytro Illum

A Lytro Illum az elődmodellhez hasonlóan a fény beesési szöge alapján rögzíti a képi információkat, lehetővé téve a különböző perspektívák és fókuszpontok rögzítését, melyeket utólak állíthatunk be.

Lytro Illum

Egy bridge gépre hasonlító modern dizájnú készüléket kapunk, kisfilmes formátumban 30-250mm-es optikai zoom teszi ki gép legnagyobb részét. Konstans f2 kezdő fényerőt kapunk és közelfotózás szerelmesinek 1:3 leképzési arányt biztosít az optikai rendszer. az élesség természetesen gyakorlatilag a 0cm-től a végtelenig állítható. Belül megnövelt, 1?-os szenzort találunk, mely 40 megaray felbontású, ez két dimenzióra kivetítve kb. 5 megapixelnek felel meg.

Lytro Illum

Teljes manuális vezérlést, ISO prioritású módot és meganyi újítást tartogat az új Lytro, mely immáron Android alapokon fut. Elérhető vizualizáció is képek könnyebb komponálása, kitalálása végett. SD kártyára rögzít az Illum és USB 3.0 adatkapcsolat mellett Wi-Fi is került bele. A hátsó 4? átmérőjű LCD kijelzője 800×480 pixel felbontású.

Lytro Illum

A Lytro Illum 2014 júliusától kerül forgalomba 1600 dolláros bevezető áron és már előrendelhető a gyártó oldalán

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
680FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles