0 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Lumix FZ200 a fényerő bajnok | fototv.hu

A Panasonic feleleveníti az évekkel ezelőtti  FZ10/FZ20 masinák kiváló fényerejű optikáit és legújabb felső kategóriás ultrazoomjában a teljes átfogás alatt f2.8-as fényerőt kínál. 24x Leica objektív, 12 kép/mp-es sorozat, kihajtható 3”-os képernyő, 1.31 millió képpontos EVF. Light Speed AF rendszer, ez mind az új DMC-FZ200 ismérve…

 

Sajtóbejelentés:

Panasonic LUMIX FZ200 – villámgyors fotózás a „bridge” kategória élvonalát képviselő, a teljes zoomtartományban F2,8 fényerőt kínáló kivételes szuperzoom fényképezőgéppel

A szuperzoomos kompakt fényképezőgépek sorozatának legújabb darabját, a Panasonic LUMIX FZ200-at úgy tervezték, hogy nagy sebességével minden mást megelőző eszközként szolgáljon a pillanatok lenyűgöző minőségben történő megragadásához. A kevés fény mellett is kiemelkedő teljesítményt nyújtó, 24-szeres optikai zoommal ellátott LEICA DC objektívnek, és a FullHD-ben való videorögzítésnek köszönhetően a LUMIX FZ200-zal a varázslatos pillanatok és a lenyűgöző tájak is könnyedén és életszerűen ragadhatók meg.

 

Kompromisszumok nélkül: LEICA DC objektív

A LUMIX FZ200 kivételes, 24x-es zoomátfogású LEICA DCobjektívvel rendelkezik, mely a teljes zoomtartományban kivételes F2,8 fényerőt kínál.Azt, hogy erős ráközelítés mellett is éles, elmosódásmentes képek készüljenek, legyen szó madármegfigyelésről vagy sportesemények megörökítéséről, a Panasonic fejlett képstabilizátora, a gyenge fényben is bámulatos hatékonysággal működő POWER O.I.S. garantálja. De az FZ200 nemcsak a tele oldalon erős, 25 milliméteres ultra nagylátószögével kétszer akkora területet képes befogni, mint a standard 35 milliméteres nagylátószögű objektívek, így biztosítva lenyűgöző tájképek és városi panorámák megörökítését.

 

Fénygyűjtő képesség

A fénygyűjtő képességről alkotott fogalmainkat tágítja ki a legújabb LUMIX modell, amely 12 megapixeles, nagy érzékenységű MOS szenzorával és a Venus Engine segítségével, egyidejűleg maximalizálja a képrögzítés érzékenységét és sebességét is. Az ISO6400-as szint mellett elérhető képrögzítési képességével az FZ200 gondoskodik lélegzetállító éjszakai felvételek készítéséről.

Nagysebességű fotózás, bárhol is van

A nagy zoomtartomány és a képminőség előnyei mellett, a LUMIX FZ200 nagysebességű fényképezést lehetővé tevő funkciója garantálja, hogy sose maradjon le a tökéletes pillanatokról. A nagysebességű autofókusszal képes lesz pontosan megragadni a mozgó pillanatokat, sorozatfelvételi módban (BurstShooting) pedig 12 képkockát rögzíthet másodpercenként teljes felbontásban, így örökítve meg a gyorsan mozgó sportolókat és az állatvilágot.

Engedje szabadjára a képzeletét!

A LUMIX FZ200 számos beállítási lehetőséget kínál, amely tág teret ad a kreativitásnak egy fix objektíves fényképezőgép esetében is. Például továbbfejlesztett panorámakép funkció áll rendelkezésre, amellyel tájképeket, monumentális épületfotókat lehet készíteni. Ráadásul a fényképezőgép háromdimenziós módban is használható, a Panasonic CreativeControl funkcióval pedig már a felvétel közben is szerkeszthetjük a képet. A visszajátszáskor a CreativeRe-touch funkcióval végezhetünk el utólagos finomításokat.

Fix objektíves fényképezés magasabb fokon

A Panasonic Európai Fogyasztói Marketing központjának LUMIX termékekért felelős termékmenedzsere, Sebastian Drawert, a LUMIX FZ200-as fényképezőgépről szólva elmondta: “A gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget produkáló, különösen széles spektrumú nagyítási tartománnyal rendelkező FZ200-as fényképezőgép – amelyhez ráadásul akár F2,8-as rekeszérték is beállítható a spektrum bármely értékénél – azoknak a vásárlóknak készült, akik a fix objektíves fényképezést magasabb szintre szeretnék emelni. Legyen szó akár éjszakai futballmeccsekről, vagy távolban lévő természeti jelenségekről, az FZ200-assal dinamikus, gyönyörű, borotvaéles felvételeket készíthetünk.”

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles