0.3 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Kodak EasyShare Z915 | fototv.hu

Bár a Kodak elviekben kiszállt a nagyüzemi digitális fényképezőgép gyártásból, a PMA-ra azért előrukkolt egy új digitális masinával. A kompakt kategóriát erősítő EasyShare Z915 egy 10x Kodak Retinar zoombjektívet rejt, melyben optikai stabilizátor is helyet kapott.

 

A felbontás 10 megapixeles és Smart Capture néven a gyártó is megjelent az intelligens téma felismeréssel. Ilyenkor a témaprogramok közöl, az adott szituációnak legmegfelelőbb motívumprogramot, illetve annak beállításait alkalmazza a készülék. Megemlítendő még a Perfect Touch szolgáltatás is, ami gyakorlatilag egy dinamika optimalizáció, az árnyákos és túlvilágított területek különbségeit próbálja kiegyenlíteni. A Z915-öt manuális szolgáltatásokkal is ellátták, választhatunk teljes kézi beállítást, blende- vagy záridő előválasztást is. Maximu ISO 1600-as érzékenység áll rendelkezésre.

Túl sok pontos információval nem ajándékozott meg minket a Kodak, azt azonban tudni lehet még, hogy az LCD kijelző 2,5”-os, a tápellátásról 2db AA elem vagy akkumulátor szolgál, képeinket SD/ SDHC memóriakártyára menthetjük, valamint négy színvariációban (piros, kék, fekete, szürke) lesz kapható várhatóan 2009 májusától, ~200 dolláros áron.

 

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles