8.9 C
Budapest
Tuesday, April 23, 2024

Kocsmakultúra Szeged fotópályázat | fototv.hu

A MŰTÉR, Szeged online művészeti tér, fotópályázatot írt ki Kocsmakultúra Szeged címmel. Mutasd be számodra mit jelent a kocsmakultúra, vagy kultúrkocsma és nevezz a pályázatra! A pályázaton bárki részt vehet korlátlan számú fényképpel.

Kocsmakultúra Szeged ? a MŰTÉR fotópályázata

Mutasd meg, hogy látod a Kocsmakultúrát Szegeden. Mit jelent számodra a szó, hogy kocsma vagy kultúra, a kocsmakultúra? Örökítsd meg az utókor számára a kultúra ezen ágát, s mutasd meg másoknak is, neked mi a kocsmakultúra Szegeden.

A MŰTÉR a kultúráért alakult; egyesítve, kommunikálva és közös térre állítva a művészeteket, alkotni vágyó művészeket és a művészetért érdeklődőket.

Alkoss pályázatunkra a FÉNYTÉR keretein belül, küld el oldalunkra legjobb képeidet a pályázat témájában üzenetben a Facebook oldalunkra, vagy e-mail címünkre, hogy szerinted milyen Szegeden a Kocsmakultúra.

Jelentkezés és pályaművek elküldése –facebook.com/muter.hu ? facebook üzenetben info.muter@gmail.com ? e-mail üzenetben.

Pályaműveidhez csatold:

?cím ?dátum ?melyik vendéglátóipari egységben készült a fotó/fotók

Az üzenetben tüntesd fel, hogy a pályázatunkra szeretnél jelentkezni!

Beküldési határidő: 2013. november 11.

Nevezési díj nincs. Egy alkotó több pályamunkával is indulhat. A nevezett alkotások száma korlátlan.

A közönség által kedvelt művek, díjazásban részesülnek, és egy későbbi időpontban kiállításra kerülnek. A pályázaton résztvevő alkotások megosztásra kerülnek a Facebook oldalunkon.

További információk a későbbiekben.

Sikeres alkotói munkát kíván,a MŰTÉR csapata.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
688FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles