4.4 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

KÉP-esség – fotókiállítás | fototv.hu

A mai nap nyílik a Nyugati téri Alexandrában a FotóOktatás.hu szabadiskola kezdő fotósainak tárlata. A kiállítást Imre Tamás EFIAP fotóművész nyitja meg 18.30-kor.

Fotókiállítás meghívó

Helyszín:

Alexandra könyvesház kávézó

Nyugati tér 1055 Budapest, Nyugati tér 7.

A tárlat képeit a FotóOktatás.hu szabadiskola Kezdő alkotó fotográfus tanfolyamán végzett és vizsgázott hallgatói készítették.

A kiállítást Imre Tamás EFIAP fotóművész nyitja meg.

?KÉP-ESSÉG? A képesség kifejezés alatt értünk minden olyan tudásfajtát, amely valamilyen aktivitást lehetővé tesz birtoklója számára. A fotográfia legfontosabb elemei gondolkodás, érzékelés, észlelés és emlékezés, mindezek tanulhatók. Foto iskolánk hallgatóinak látásmódja, fotográfiai képessége adja a kiállítási fényképek sokszínűségét és változatosságát. A fényképezőgépet, mint eszközt használják és érzéseik, gondolataik hordozzák a megörökített pillanatokat. Végezett hallgatóink mind remekül bánnak ezekkel a lehetőségekkel, mely minden embertársunkban ott van, csak érezni kell melyek azok a részek az egészből, amit a fény-képen is érdemes megmutatnunk. Az alkotások szemlélése közben elgondolkodhatunk a fotográfia, mint kifejező eszköz fontosságáról. A kiállításra került alkotások egyedisége pedig arra mutat rá, hogy ezt az eszközt milyen sokféleképpen lehet alkalmazni a művészetre érzékeny közönség felé.

Nyitvatartási idő: Hétfőtől-szombatig 10.00-22.00-ig, vasárnap 10.00-20.00-ig.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles