10.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Irista – Felhő szolgáltatás a Canontól | fototv.hu

A Canon is elindított a saját felhő alapú tárhely szolgáltatását Irista néven, melynek ingyenes verziójában 10GB tárhelyet kapunk. A szolgáltatás révén nem csak online tárolhatjuk felvételeinket, de könnyen kategorizálhatjuk, szűrhetjük őket, sőt az egyszerű Facebook és Flickr megosztással is élhetünk.

Canon Irista

A Canon online tárhely szolgáltatásának fontos részlete, hogy nem nemcsak JPEG, hanem nyers RAW fotóinkat is tárolhatjuk ráadásul méretkorlát nélkül. Egyelőre videóinkat még nem menthetjük a felhőbe, de ezt is hamarosan tudja majd az Irista

A fotótárhely méretét két típusú előfizetéssel növelhetjük, Value regisztráció esetén 50GB tárhelyet kapunk havi 5 euróért, míg a Premium tagság havi 11 euró fejében garantál 100GB-ot.

Canon Irista

Sajtóbejelentés:

Új felhő alapú képkezelő és ?tároló platfom

Canon Irista

  • Egyszerű használat: Egy fotógyűjtemény ahol bármelyik fotó gyorsan és könnyen megtalálható
  • Állandó kapcsolat: Közvetlen megosztási lehetőség a népszerű közösségi hálózatokon; az ajánlások és hozzászólások nyomon követése
  • Inspiráció: Egyetlen hely a képek interaktív kezeléséhez, a fényképezési tudás csiszolásához és ahhoz, hogy a képekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni.
  • ?Gyeplő a kézben?: Minden kép biztonságosan tárolható egyetlen helyen úgy, hogy bármikor és bárhonnan elérhetőA Canon képkezelési szakértelmére épülő Irista kialakításának és az általa nyújtott páratlan felhasználói élménynek köszönhetően minden embernek szól, aki kézben akarja tartani az emlékeit.

Az Irista mindenkinek a rendelkezésére áll a különféle igényekhez illeszkedő, többszintű tárolási lehetőségekkel. A kezdő szinthez 10 GB felhőtár-kapacitás jár, teljesen ingyen. Itt az alkalmi vagy hobbifotósok teljesen kihasználhatják az Irista platform minden funkcióját, ideális helyet találnak a könyvtárak vagy a fotó projektek kezeléséhez. A képzettebb, lelkes amatőr vagy profi fotósok, akiknek nagyobb tárhelyre van szükségük, két további tárolási szint (50 GB vagy 100 GB) közül választhatnak, havi vagy éves díjért.

Canon Irista

Az Irista előfizetési díjai a következők:

  • Max. 10 GB: Díjmentes, teljes funkcionalitás
  • Max. 50 GB: Havi 4,99 EUR, vagy évi 49,00 EUR
  • Max. 100 GB: Havi 10,99 EUR, vagy évi 109,00 EUR

Az Irista összes szolgáltatása már működik. Feliratkozni itt lehet: www.irista.com

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles