3.9 C
Budapest
Tuesday, March 19, 2024

II. Kép-Sziget fotóstalálkozó | fototv.hu

Amatőr és profi fotósokat is várnak most vasárnap, 2015. május 17-én a Dunaszigeten megrendezésre kerülő II. Kép-Sziget találkozóra. A Kép-Szigeten való kiállítói részvétel ingyenes, de előzetes e-mailes regisztrációhoz kötött. Kiállítói regisztráció május 15-ig, holnapig! lehetséges.

II. Kép-Sziget meghívó

Szeretettel hívunk és várunk minden, a képek és a fényképezés iránt érdeklődőt május 17-én 9- 17 óráig az II. Kép-Szigetre.

A Kép-Sziget egy olyan hiánypótló nyári találkozási pont, ahol éppúgy megfér egymás mellett képeivel a lelkes amatőr, a profi hobbi fotós és a hivatásos fényképész is.

A legkisebbeket Bedi Eszti a Győri Nemzeti Színház rendezőasszisztensének kézműves bütyköldéje várja, hogy ők is igazán jól érezhessék magukat. A kulináris élvezetek iránt fogékonyak belekóstolhatnak a Szigetköz páratlan íz világába. Akik pedig kedvet éreznek egy kis szigetközi vízi kirándulásra, azoknak számos lehetőség kínálkozik, köztük olyanok is, amik csak ezen a napon lesznek elérhetőek. Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő fotóstalálkozó és szabadtéri kiállítás remek lehetőséget biztosít mindenkinek, aki szeretné a képeit egy hangulatos környezetben, a falakon kívül megmutatni a Kép-Szigetre érkező érdeklődőknek.

Kiállítói információk: A Kép-Szigeten való kiállítói részvétel ingyenes, de előzetes e-mailes regisztrációhoz kötött. Képeivel bárki részt vehet, aki kedvet érez hozzá.

Téma megkötés nincsen. Bármilyen témájú képpel lehet érkezni. Ezzel is mutatva az alkotók sokszínűségét.

A képek bemutatásához a gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Kisvesszősi Kemping ad otthont. A fotókat mindenkinek magának kell felhelyezni a rendezők által előre kialakított és a fákat összekötő drótokra. Az ehhez szükséges kellékekről a kiállítóknak kell gondoskodniuk a környezet megóvását szem előtt tartva.

Kiállítói regisztráció május 15-ig lehetséges! A kiállításra szánt képek nagyíttatásához szívesen nyújtok segítséget kedvezményes feltételekkel. Erről bővebb információ az alábbi oldalon található, vagy e-mailen kérhető.

A képek elhelyezését 9 óráig be kell fejezni. Aki regisztrált, de csak később tud érkezni, természetesen bármikor csatlakozhat fotóival a rendezvényhez. A Kép-Szigethez számos partner és támogató csatlakozott, akik különböző tárgynyereményekkel díjazzák egy- egy kiállító munkáit.

Program

7:00-9:00 Érkezés, a képek elhelyezése

9:30 Megnyitó (Cseh Benjamin Dunasziget polgármestere, Tóth Zoltán  – Demerung Stúdió)

16:00 díjak átadása 17:00 a kiállítás zárása, a képek leszedése

Az AdvesPhoto egész nap termékbemutatóval és kedvezményes vásárlási lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,490RajongókTetszik
197KövetőKövetés
674FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles