Időjárásálló Sony zsebkamera | fototv.hu

0
1

A Sony új strapabíró kamerát jelentett be HDR-GW55 néven, mely ”álló formátumú” kialakítást kapott és a lehető legegyszerűbb használatra és kialakításra törekedtek tervezésénél. Nem maradhatott ki belőle a nagy érzékenységű Exmor R érzékelő és 10x optikáját is Sony G lencserendszer fémjelzi.

Sajtóbejelentés:

Egy igazi partner kalandtúrákhoz az akár 5m* mélységig vízálló Handycam® GW55VE *. Ellenáll a pornak** és az akár 1,5m*** magasról történő leesést is elviseli – így maximálisan felkészült a váratlan helyzetekre. Az éles, stabil Full HD videofelvétel pedig a Sony-nál alapkövetelmény, még víz alatti felvételeknél is.

 

  • Exmor R™ CMOS szenzorral a gyönyörű Full HD 50p videofelvételekért, gyenge fényviszonyok mellett is
  • G objektív 10x-es optikai zoommal (kibővített zoomtartomány 17x) és 29,8mm-es széleslátószög
  • Optikai SteadyShot “Active” mód: tiszta felvételek gyaloglás és zoomolás közben is
  • Részletgazdag fotók akár 20,4 megapixeles felbontásig
  • Intelligens AUTO bármely helyzetben az optimális expozíciós értékeket állítja be
  • 7,5cm/3" Xtra Fine LCD érintőképernyő víz alatt is használható

 

Minden szempontból ideális útitárs: a vízálló, porálló és ütésálló Handycam® beépített GPS érzékelője a felvétel helyszínét is pontosan rögzíti. Az aktuális pozíció a kamerán vagy a PC-re átmásolt felvételekhez automatikusan hozzárendelt lenyűgöző térképeken is leolvasható.

A Sony GW55VE az első olyan Handycam®, amelybe „IntelligentSweepPanorama” mód került, így elképesztően széles látképek is rögzíthetők. Ehhez csak az exponáló gombot kell megnyomni és végigpásztázni a készüléket a felvenni kívánt látványon. Az arc-, és mozgásérzékelő segítségével a Handycam® a „SweepPanorama” módban is képes a mozgó embereket és tárgyakat élethűen rögzíteni.

Szintén a Handycam® új funkciói közé tartozik az önarckép időzítő („SelfPortraitTimer”), amely tökéletesen komponált és fókuszált képek készíthetők a karnyújtásnyira tartott készülékkel.

Az Intelligent AUTO képes akár 99 féle felvételi szituációt értelmezni, és a kamera beállításait ennek megfelelően az optimális értékekre hangolni. A különleges „Underwater” (víz alatti) módban a tengeri videók is gazdag, élettel teli színekkel jelennek meg.

A képminőség a Handycam®-től elvárható magas szintet képviseli. Az Exmor R™ CMOS szenzor, amely a részletgazdag, kis zajszintű felvételekért felelős,olyan gyenge fényviszonyok között is jól teljesít, ahol más kamerák már nemigen használhatók. A kamera akár 17x-es nagyításig képes zoomolni anélkül, hogy a kép pixelesedne, a„Pixel SuperResolution” jelfeldolgozásnak köszönhetően. A zoomolt képek illetve a gyaloglás közbeni felvételek is stabilak az optikai SteadyShotActiveképstabilizálónak köszönhetően.

Az új GW55VE, vízálló Handycam®-et a Sony Európában 2012 májusában dobja piacra.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!