6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Hat belépő Canon kompakt | fototv.hu

A hordozható PowerShot A810 és a PowerShot A1300 fényképezőgépek a Canon piacvezető képminőségét egyszerű és könnyen használható funkciókkal egyesítik, így bármilyen felvételhez – a családi csoportképektől a kültéri eseményekig – sokoldalúan használhatók. A karcsú és stílusos PowerShot A2300 és a PowerShot A2400 IS azok számára ideálisak, akiknek fontos a stílus, és szórakozás közben is fényképeket és HD minőségű videókat szeretnének készíteni. Az új PowerShot A3400 IS a Canon első PowerShot A sorozatú modellje, amelyben rugalmas és intuitív kezelést biztosító, 7,5 cm képátlójú LCD érintőképernyő található. A PowerShot A4000 IS pedig az első olyan modell, amely nagy teljesítményű, 8-szoros optikai zoom objektívvel biztosítja, hogy a felhasználók még közelebbről örökíthessék meg a témákat.

Canon PowerShot A810 Canon PowerShot A810

Kiváló minőség mindenkinek

A PowerShot A sorozat új modelljei a Canon számos piacvezető képalkotási technológiájával biztosítják, hogy a felhasználók a jelenettől és témától függetlenül – a születésnapi ünnepségektől a családi nyaralásokig – kiváló minőségű felvételeket készíthessenek, amelyeket megoszthatnak barátaikkal és családjukkal. Mindegyik gépben 16,0 megapixeles érzékelő található, amely a Canon fejlett DIGIC 4 processzorával együttműködve biztosítja az állóképek élességét, részletgazdagságát és természetes színét.

Canon PowerShot A1300 Canon PowerShot A1300

Az új modellek 28 mm-es nagy látószögű objektívének köszönhetően még több örökíthető meg a jelenetekből, legyen szó akár csoportos összejövetelekről, akár szemet gyönyörködtető tájképekről. A PowerShot A810, a PowerShot A1300, a PowerShot A2300, a PowerShot A2400 IS és a PowerShot A3400 IS 5-szörös optikai zoomjával a felhasználók a távoli témákat is fotózhatnak. A még távolabbi zoomolás és még nagyobb rögzíthető terület érdekében a PowerShot A4000 IS nagyteljesítményű, 8-szoros optikai zoomot biztosít egy karcsú, kompakt vázban. A fényképezőgép könnyen elfér egy táskában, így a városnézés vagy az esti szórakozás során is ideális megoldás.

 Canon PowerShot A2300   Canon PowerShot A2300

A modellekben található fejlett képstabilizátor technológia kiküszöböli a fényképezőgép rázkódásának hatásait annak érdekében, hogy a felvétel lenyűgözően éles legyen. A PowerShot A810, a PowerShot A1300 és a PowerShot A2300 digitális képstabilizátor üzemmódja – a mozgásérzékeléssel és a több felvétel egyetlen éles képpé való egyesítésével – minimálisra csökkenti a képek elmosódását, így éles és tiszta felvételeket biztosít. A PowerShot A2400 IS, a PowerShot A3400 IS és a PowerShot A4000 IS optikai képstabilizátora és Intelligens képstabilizáló rendszere még fejlettebb képstabilizációt biztosít a felhasználók számára. Akár a barátainkról, akár egy virágba boruló növényről készítünk videót az Intelligens képstabilizáló rendszer automatikusan észleli a jelenet és a téma típusát, és a lehető legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan alkalmazza a hat különböző képstabilizációs mód egyikét.

 Canon PowerShot A2400 IS

Canon PowerShot A2400 IS

HD videók és állóképek készítése egyszerűen

A PowerShot A sorozat modelljein található videofelvételi gomb segítségével a felhasználók azonnal rögzíthetik a HD minőségű videókat (720p), így egyetlen fontos pillanatról – akár egy baba első lépéseiről, akár egy esküvői csókról – sem maradnak le.

A 32 különböző jelenettípus érzékelésére képes integrált Smart Auto technológia az új Auto gombbal bármilyen felvételi módból azonnal elérhető, így egyszerűvé válik a spontán fényképezés. A felhasználók így nyugodtan kísérletezhetnek a felvételi beállításokkal, és egyetlen gomb megnyomásával azonnal visszaválthatnak a Smart Auto üzemmódra. Az Arcazonosító technológia automatikusan a felvételen látható arcokra fókuszál, az expozíció beállításával pedig biztosítja a bőr természetes színárnyalatait, így még egyszerűbb a barátok és családtagok fényképezése.

 Canon PowerShot A3400 IS Canon PowerShot A3400 IS

A modellekben található súgó gomb azonnali útmutatást jelenít meg a képernyőn, így a felhasználók még többet tudhatnak meg a fényképezőgépük funkcióiról és felvételi módjairól. A fényképezőgépeken elérhető Diszkrét üzemmód automatikusan kikapcsolja a fényképezőgép hangjait és a vakut, amely tökéletes az olyan helyzetekben, ha nem szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet, vagy ha a vaku használata zavaró lehet.

A kreatív üzemmódok segítségével a felhasználók egyetlen gombnyomással hat különböző kreatív effektussal készíthetnek fényképeket: a Monokróm effektus például fekete-fehér, szépia vagy kék monokróm hatással teszi hatásosabbá és hangulatosabbá a portrékat. A Halszem effektussal bármilyen felvétel új perspektívával mutatható be, míg a Poszter effektussal retró hangulat kölcsönözhető a képeknek.

A PowerShot modellek kínálatából mindenki megtalálja a számára ideális gépet

A Canon PowerShot A sorozatának új modelljei megfizethető megoldást kínálnak azoknak a felhasználóknak, akik a Canon elismert képminősége mellett egyszerűen használható funkciókra vágynak.

Az AA elemekkel üzemelő, belépő szintű PowerShot A810 és PowerShot A1300 modellek ideális megoldást jelentenek azoknak a költségtakarékosságra törekvő felhasználóknak, akik olyan megbízható kompakt fényképezőgépet szeretnének, amit mindenhová magukkal vihetnek. A modelleken található 6,8 cm-es LCD-kijelző tökéletesen használható a felvételek megkomponálására, illetve a videók és állóképek megtekintésére. A PowerShot A1300 emellett optikai keresőt is tartalmaz, amely azok számára ideális, akik inkább ilyen módon szeretik megkomponálni a felvételeiket.

A PowerShot A2300 négy divatos színben kapható, az elegáns és karcsú vázat pedig stílusos külső fémborítás teszi teljessé. A modell karcsú és kompakt kialakításához a lítium-ion akkumulátor is hozzájárul. A négy természetes színben kapható, rendkívüli kialakítású PowerShot A2400 IS optikai képstabilizátora és Intelligens képstabilizáló rendszere küszöböli a fényképezőgép rázkódását és a kép elmosódását, a mozgás közben vagy a zoom használatával készített felvételek esetén.

A PowerShot A3400 IS az alacsony válaszidejű, 7,5 cm-es érintőképernyős LCD-kijelzővel, és az automatikus, súgó és videofelvétel gombbal még egyszerűbb és intuitívabb vezérlést biztosít. Az Érintéses zárkioldó funkcióval a felhasználók a zárkioldó fókuszálásával és működtetésével készíthetik el a felvételt, az Érintéses autofókusz pedig a felvétel különböző területeire fókuszál a képernyő megérintésekor.

 Canon PowerShot A4000 IS Canon PowerShot A4000 IS

Az új PowerShot A sorozat csúcsmodellje a PowerShot A4000 IS, a PowerShot A sorozat első olyan fényképezőgépe, amely 8-szoros optikai zoomra képes objektívvel rendelkezik. A négy színben kapható, fémvázas PowerShot A4000 IS tökéletes hordozható fényképezőgép azon felhasználók számára, akiknek a kiváló minőségű felvételek mellett a stílus is fontos.

Csatlakozzon a CANON iMAGE GATEWAY közösségéhez

Az új modellek tulajdonosainak lehetősége nyílik a továbbfejlesztett CANON iMAGE GATEWAY weboldalhoz is csatlakozni, amely már akár 10 GB személyes tárhelyet biztosít számukra a fényképek tárolásához, akár teljes felbontásban is. Az egyszerűen használható felületen a felhasználók képeket kereshetnek, fénykép- és videoalbumokat készíthetnek – amelyekhez az ismerősök megjegyzéseket fűzhetnek – és e-mailen vagy közösségi hálózatokon közvetlenül megoszthatják azokat

A PowerShot A810 legfontosabb jellemzői

  • 16 megapixel
  • 5x, 28 mm-es nagy látószögű objektív
  • HD videók (720P)
  • Integrált Smart Auto technológia (32 jelenet)
  • Súgó gomb

A PowerShot A1300 legfontosabb jellemzői

  • 16 megapixel
  • 5x, 28 mm-es nagy látószögű objektív
  • Optikai kereső
  • HD videók (720P)
  • Integrált Smart Auto technológia (32 jelenet)

A PowerShot A2300 legfontosabb jellemzői

  • 16 megapixel
  • 5x, 28 mm-es nagy látószögű objektív
  • Integrált Smart Auto technológia (32 jelenet)
  • HD videók (720P)
  • Lítium-ion akkumulátor

A PowerShot A2400 IS legfontosabb jellemzői

  • 16 megapixel
  • 5x, 28 mm-es nagy látószögű objektív
  • Intelligens képstabilizáló rendszer
  • Integrált Smart Auto technológia (32 jelenet)
  • Lítium-ion akkumulátor

A PowerShot A3400 IS legfontosabb jellemzői

  • 16 megapixel
  • 5x, 28 mm-es nagy látószögű objektív, Intelligens képstabilizátor
  • 7,5 cm-es, nagyméretű érintőképernyő
  • Integrált Smart Auto technológia (32 jelenet)
  • HD videók

A PowerShot A4000 IS legfontosabb jellemzői

  • 28 mm-es, 8-szoros zoom
  • Intelligens képstabilizáló rendszer
  • 16 megapixel
  • HD videók
  • 7,5 cm-es, nagyméretű LCD-képernyő

Szerkesztőknek szóló jegyzet

A hat mód a Normál képstabilizátor, a Mozgásos képstabilizátor, a Makró képstabilizátor, az Állványos üzemmód, a Dinamikus képstabilizátor és a Hálózati képstabilizátor

A hat üzemmód a Halszem effektus, a Miniatűr effektus, a Szuperélénk nód, a Poszter effektus, a Játék-fényképezőgép effektus és a Monokróm effektusA szolgáltatás nem minden régióban érhető el. 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles