0.3 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Három új WiFi-s Samsung kompakt | fototv.hu

A koreai gyártó három Smart Wi-Fi funkcióval felvértezett nagyzoomos kompaktot jelentett be. A Samsung utazó zoom termékcsaládjába sorolható ST200F, WB150F modelleken felül 16 megapixeles CMOS érzékelős, 18x zoommal ellátott GPS képes készülék is debütál WB850F néven.


A Wi-Fi szolgáltatás lényege, hogy vezeték nélkül menthetjük le back up funkcióban felvételeinket és bármilyen Wi-Fi hotspot-on keresztül megoszthatjuk képeinket a Facebookon, Youtube-on, valamint a Samsung?s AllShare Play and Microsoft? Sky Drive? megosztó szolgáltatásain keresztül. Sőt még a távvezérlés lehetősége is adott vezeték nélküli hálózaton keresztül.

Az újonnan bemutatatott trió legkisebb tudású tagja az ST200F, mely 16 megapixeles CCD képérzékelőt kapott, képstabilizátorral ellátott 10x optikai zoommal (27-270mm ekv.) megspékelve. A masina hátulján egy 3?-os LCD kijelzőt találunk, videózni 30fps frissítés mellett 720p HD felbontásban tudunk. Ahogyan a többi frissen bejelentett Samsung modellnél, úgy jelen esetben is automata funkciók egész garmadája segíti az egyszerű képalkotást.

A középső utazó zoom WB150F esetében már 18x zoomot (24-432mm f3.2-5.9) szereltek bele a gyártó mérnökei a kompakt fém vázba. Az érzékelő lapka 14 millió képpontot tartalmaz. Nem maradhatott ki a konstrukcióból a képstabilizátor sem, valamint manuális szolgáltatások terén is sokat nyújt a WB150F. Itt is Smart Auto 2.0 és minden szoftveres jóság. Maradt a 720p HD filmfelvétel, a masina hátulján viszont egy 3?átmérőjű AMOLED kijelzőt találunk.

A legnagyobb tudású készülék a WB850F már hátsó megvilágítású CMOS képérzékelőt kapott. A lényegesen zajmentesebb képet ígérő modell kompakt fém vázába ráadásul egy 21x átfogású objektív került, mely 23mm-től indul és 483mm-es teleállásban végződik. A GPS modulnak köszönhetően pontosan menthetőek felvételeink készítésének adatai, a WI-Fi kapcsoaltnak hála ezt gyorsan meg is oszthatjuk az interneten. Ebben a modellben is 3?-os AMOLED kijelző található, videót viszont már 1080p Full HD felbontásban rögzíthetünk 30 kép/mp frissítéssel. Megtalálható a készülékben minden kézi állítási lehetőség és természetesen az összes szoftveres újdonságot is magában hordozza a WB850F.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles