3.4 C
Budapest
Monday, December 11, 2023

Három belépő Nikon kopmpakt | fototv.hu

A Nikon Europe három új kompakt kamerával bővítette a COOLPIX családot. A hármas tagjai az ultravékony, 14 megapixeles, 5-szörös optikai zoommal ellátott COOLPIX S2600, az egyszerű automatikus móddal ellátott COOLPIX L25 és a 16 megapixeles, egygombos videókészítést lehetővé tevő, funkciókban gazdag COOLPIX L26.

 

„Ez a három új készülék könnyed első lépéseket ígér a fényképezéshez” – tájékoztatott Nicolas Gillet a Nikon Europe termékmenedzsere. „A karcsú COOLPIX S2600 rengeteg funkcióval, nagy zoomtartománnyal rendelkezik, éles videoképet tud rögzíteni és automatikusan javítja az elmosódott részeket. A COOLPIX L25 és a COOLPIX L26 egyszerű megoldásokra törekszenek. Intelligens automatikájuk nagyszerű képet és videót készít minden helyzetben.”

Stílusosan egyszerű: a COOLPIX S2600

A mindössze 19,5 mm széles, zsebre vágható COOLPIX S2600 bárhová elvihető, így minden emlékezetes pillanat megörökíthető vele. Az éjszakai bulizás emlékei vagy a gyerek első mosolya kristálytiszta, éles képeken vagy 720p formátumú videón maradhat fenn.

A COOLPIX S2600 precíziós NIKKOR széles szögű objektívje egyesíti az 5-szörös nagyítású zoomot és a 14 megapixeles képérzékelőt, így a nagyítások kiemelkedően részletes képekből készíthetők el. A készülék könnyen hordozható, és egyszerű a használata; a számtalan automatikus funkció gondtalan fényképezést biztosít. Az egyszerű automatikus mód a fényviszonyokhoz igazodva kiválasztja a megfelelő beállításokat, az Automatikus programválasztó pedig kiválasztja az optimális motívumprogramot. Az elmosódó képek ellen négy elmosódáscsökkentő technológiát alkalmaz, köztük az e-VR (rázkódáscsökkentés) eljárást is.

Ha ki szeretné élni kreatív vágyait, a fényképezőgép saját retusáló menüjével számítógép nélkül, könnyedén felteheti a koronát a képekre; használható például a Szelektív színbeállítások funkció, amely a képeket monokrómmá teszi, majd a kiválasztott területre egy adott színt alkalmaz.

A COOLPIX S2600 hat színben érhető el: ezüst, fekete, vörös és rózsaszín, valamint speciális, vonalrajzzal díszített lila és fekete.

Könnyű kezdés: a COOLPIX L25

A COOLPIX L25 modellel különösebb erőfeszítés nélküli is pompás felvételeket és videókat készíthet az, aki épp csak most kezdett fényképezni. Az egyszerű vezérlők és az intelligens technológia segítségével a 10 megapixeles fényképezőgép könnyedén megbirkózik a feladattal – így Önnek már nem kell.

Az egyszerű automatikus mód a fényviszonyokhoz optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ezáltal a képek mindig látványosak lesznek. A beépített elektronikus rázkódáscsökkentés és mozgásérzékelés megelőzi a fényképezőgép rázkódását. A Intelligens portré rendszer pedig olyan funkciókat tartalmaz, mint a mosolyidőzítő és a bőrlágyító, amelyekkel bármikor tökéletes portré készíthető.

A COOLPIX L25 5-szörös nagyítású széles szögű zoomobjektívje mindent képre tud rögzíteni az éles közeliktől a lélegzetelállító csoportképekig. A nagy, 7,5 cm-es (3 hüvelykes) LCD-képernyőn könnyedén megtekinthetők a képek. A fényképezőgép normál AA méretű akkumulátorokkal működik, ezáltal bárhol gond nélkül használható.

A COOLPIX L25 modell fekete, vörös, ezüst és fehér színekben kapható.

Az élet fontos dolgaihoz: a COOLPIX L26

A COOLPIX L26 egy újabb, rendkívül egyszerűen használható fényképezőgép, amely a fényképek és videók rögzítését valódi élménnyé varázsolja. A 16 megapixeles, 5-szörös optikai zoommal rendelkező NIKKOR széles szögű objektív, a 7,5 cm-es (3 hüvelyk) LCD-monitor és a 720p formátumú videorögzítés mindent biztosít, ami az élet fontos pillanatainak rögzítéséhez szükséges.

Az egyszerű automatikus mód és az egygombos videorögzítési lehetőség a fényképek és videók rögzítését valódi élménnyé varázsolja. A közeliktől kezdve a családi csoportképekig a nagy megapixelszám és az éles, 5-szörös optikai zoommal rendelkező NIKKOR objektív kristálytiszta képeket nyújt, amelyekből remek nagyítások készíthetők. A képek és videók könnyedén feltölthetők a telefonra vagy a számítógépre, ezáltal egyszerűen megoszthatók a családdal és a barátokkal.

A COOLPIX L26 fekete, vörös és ezüst színben kapható.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles