14.1 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Hamarosan frissül a Photoshop | fototv.hu

Az Adobe Systems Inc. a jövő héten egy online esemény, a Create Now Live keretében ismerteti az Adobe® Creative Cloud™ és az Adobe Photoshop® termékek főbb frissítéseit.


Az eseményen az Adobe vezetőihez a tervezés és a fényképészet műfajának kreatív újítói csatlakoznak, többek között ott lesz: 

  • žScott Kelby, a Kelby Media Group vezérigazgatója és a National Association of Photoshop Professionals elnöke
  • žJustin Weyers, a Made Visual Studio producere, aki bepillantást nyújt a Monty Python filmek animációinak kulisszatitkaiba
  • žHijalti Karlsson és Jan Wilker, a Karlssonwilker alapítói
  • žCinthia Wen, a NOON kreatív igazgatója és a California College of the Arts grafikus tervezés tanszékének vezetője

Dátum:  2012. december 11., 19:00 óra

A rendezvény élő közvetítése a Creative Cloud Facebook-oldalán lesz elérhető: http://on.fb.me/Sj0YBZ. A nézők is részt vehetnek a beszélgetésben, és élőben tehetik fel a kérdéseiket a #CreateNow címkével. A Create Now Livestream-lejátszó webhelyeken is beágyazható. Az ehhez szükséges kód a videolejátszó megosztási beállításai között érhető el a Create Now alkalmazásban a Facebook oldalon, illetve a www.livestream.com/adobe címen elérhető Create Now Livestream-oldalról is beszerezhető.

A regisztráció nem kötelező, de a regisztrált felhasználók megkapják a legfrissebb információkat a felszólalókról, értesülnek a különleges ajánlatokról, valamint 300 dollár értékű promóciós kódot kapnak az Adobe MAX 2013 rendezvényre való korai regisztrációhoz. További információért és az ingyenes regisztrációhoz keresse fel ahttp://www.adobeeventsonline.com/createevent webhelyet.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles